Predaj pozemku 65675 m2, Horná Lehota

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii
Typ: nezaradený priestor
Okres: Dolný Kubín
Obec: Horná Lehota
Plocha: 65675 m²
Realitný maklér:
Juraj Činčura
0948 490 950

Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj pozemky na rekreačnú výstavbu, pozemky lemujú breh vodnej nádrže Krpáčovo, ktorá je súčasťou predaja. K jazeru je dobrý prístup po spevnenej komunikácií.
Umelo vybudovaná vodná nádrž Krpáčovo je začlenená do krásneho podhorského prostredia Horehronia. Nádrž ako aj blízke okolie je obľúbeným turistickým strediskom, ktoré má čo ponúknuť v každom ročnom období.

Video lokality: https://www.youtube.com/watch?v=9Yeh_Jp9SKI&feature=emb_title&ab_channel=FLYINGRECORDING

Zdroj: Youtube, FLYINGRECORDING

-POZEMKY-
Spolu výmera: 22 048 m2
Popis: po celom obvode vodnej nádrže je pozvoľný vstup do vody
Využitie: práve sa spracováva „Územný plán zóny Tále, stredisko rekreácie a turizmu“, ktorý je v časti spracovania a schválenia EIA.

-VODNÁ NÁDRŽ-
Spolu výmera: 43 627 m2
Využitie: vhodné na kúpanie, športový rybolov a vodné športy

V roku 2020 bol na nehnuteľnosť vyhotovený znalecký posudok, kde bola stanovená hodnota 1 800 000 €. V prípade záujmu vieme poskytnúť bližšie informácie o cene a taktiež náhľad do znaleckého posudku.

-LOKALITA –
V letných mesiacoch sa nádrž využíva na kúpanie, vodné športy či rybolov. V zime naopak ponúka možnosť vysokohorskej turistky (východisko pre výstupy na najvyššie vrchy pohoria – Ďumbier, Chopok, Dereše). Dno jazera je bahenné a nachádza sa v ňom rastlinný porast.

Priamo v stredisku sú možnosti ubytovania a stravovania rôznych kategórií.

Okolie ponúka rozsiahle možnosti cykloturistiky, hubárčenie a vychádzok v nízkotatranskej prírode, taktiež sú k dispozícií značené bežecké trate, dva zasnežované lyžiarske vleky priamo v stredisku .

Krpáčovo je chatová oblasť, rekreačné, turistické a lyžiarske stredisko v katastroch obcí Dolná a Horná Lehota. Nachádza sa v južnej časti ochranného pásma Národného parku Nízke Tatry, 8 km severne od Podbrezovej.
V blízkosti sú známe rekreačné strediská Tále, Mýto pod Ďumbierom a Chopok – Juh.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie