Predaj domu 85 m2, Petrovce

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
22 800 €
Realitný maklér:
Ľubica Frídelová
+421948663889

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne predaj rodinného domu v obci Petrovce v okrese Rimavská Sobota.
Ponúkame Vám útulný rodinný dom v prekrásnej obci Petrovce, nachádzajúcej sa v južnej časti pohoria Cerová vrchovina. Táto obec je výnimočná svojou polohou v tesnej blízkosti hraníc s Maďarskom a je obklopená nádhernou prírodou sopečného pohoria.
Rodinný dom disponuje 3 obytnými miestnosťami, 1 kúpeľňou, kuchyňou a suchým WC. Základy domu sú z kamenného materiálu, strecha je sedlová so strešnou krytinou z pálených tehál. Stropy sú betónové a podlahy v obytných miestnostiach sú pôvodné drevené. Pre vykurovanie je k dispozícii elektrina a tuhé palivo, teplú vodu zabezpečuje elektrický bojler. Dom je napojený na optický internet a satelitnú televíziu.
Celková obytná plocha rodinného domu je 85 m2 a nachádza sa na pozemku o rozlohe 568 m2. Súčasťou predaja j aj záhrada o rozlohe 338 m2.
Rodinný dom sa nachádza priamo v centre obce Petrovce, neďaleko vyhľadávaného prameňa s pitnou vodou.
Okolie domu láka tiež nadšencov chalupárčenia, rybárčenia, zberu hríbov, turistiky a iných aktivít, ktoré si môžete užívať v nádhernom prostredí Cerovej vrchoviny.
Tento rodinný dom je ideálnou voľbou pre tých, ktorí sa tešia na pokojné a príjemné bývanie v spojení s úžasnou prírodou a možnosťami voľnočasových aktivít. Nechajte sa očariť krásou tejto lokalite a kontaktujte nás čo najskôr, pretože táto ponuka nemusí trvať dlho!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie