PREDAJ: 3-izbový bungalov v tichej obci Oľdza

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
210 000 €
Realitný maklér:
0910 939 138
Žofia Murgašová
zofika-ZVNC-zoznam.sk

Realitná kancelária Dobré reality spol. s r. o. predáva v spolupráci s majiteľom 3-izbový bungalov v obci Oľdza. Cena 213 900 €.

Dom sa nachádza na konci obce v novej štvrti smerom na Vojtechovce. Bol postavený z ytongu a skolaudovaný v roku 2011.
Zastavaná plocha: 80 m2
Pozemok: 694 m2
Počet izieb: 3 (obývačka s kuchyňou, detská izba, spálňa)
Kúpeľňa s WC a vaňou
IS: Elektrina, kanalizácia, studňa, plánuje sa aj mestský vodovod.
Kúrenie: Elektrické podlahové, v obývačke je kozub
Podkrovie je určené na odkladanie vecí.

Lokalita: Oľdza je zatiaľ pomerne neznáma obec, ktorá však vďaka výbornému spojeniu s Bratislavou po novej rýchlostnej ceste R7 (22 km od kraja mesta) naberá na popularite. V obci sa stále stavia, takže je tam už niekoľko nových častí.
Neďaleko nehnuteľnosti je súkromná materská škôlka a v obci je aj detské ihrisko. V centre dediny je aj obľúbená reštaurácia. V Oľdzi si môžete kúpiť aj zdravé kozie mlieko a domáce vajíčka.
Kompletná občianska vybavenosť sa nachádza v blízkej dedine Zlaté Klasy (obchody, nákupné stredisko, lekáreň, škola, škôlka, hotel, reštaurácia, kaviareň, zmrzlináreň, ba dokonca starožitnosti, vyhľadávané klientelou z celého Slovenska). Takisto veľmi dobre vybavená je obec Lehnice smerom na DS. Ďalšia výborná vybavenosť je v Šamoríne. V blízkej obci Nový život je vychýrená reštaurácia Trófea, navštevovaná zákazníkmi zďaleka.
Na začiatku obce v smere do Hubíc sa nachádza jazierko, kde sa pravidelne konajú preteky v rybolove.
Výhodou obce je jej umiestnenie mimo hlavnej cesty, tiché prostredie a nekonfliktní obyvatelia. Je to lokalita výborná pre rodičov s malými deťmi alebo ľudí milujúcich ticho a pokoj.

CENA: 210 000 € plus 3900 € provízia realitnej kancelárie. Na prianie majiteľky domu cenu uvádzame takto. Provízia zahŕňa kompletný realitný a právny servis, ako aj notárske poplatky pri overovaní podpisov a katastrálny kolok pri vklade na kataster.


KONTAKT: Mgr. Žofia Murgašová, 0910939138, murgasova-ZVNC-dobrereality.sk

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

KONTAKT: Mgr. Žofia Murgašová, 0910939138, murgasova-ZVNC-dobrereality.sk

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie