IBA U NÁS!!! 4-izbový byt 96m2 + 2 balkóny, ul. Piaristická - Trenčín

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
154.900,- € možnosť HÚ
Realitný maklér:
+421902906090
Patrik Pavlík, RSc.
patrik.pavlik@radoreality.sk

RADO Reality Vám ponúka na predaj 4-izbový byt s úžitkovou plochou 96m2 na ul. Piaristická v Trenčíne. Byt sa nachádza na 2. poschodí zo 4 v zateplenom tehlovom dome bez výťahu. Okrem zateplenia bola zrekonštruovaná aj strecha, balkóny, vchodové dvere s elektronickým vrátnikom a schránky. K bytu prislúchajú ešte 2 veľké pivnice, každá s rozlohou približne 5m2, balkón v kuchyni a lódžia v spálni. Naviac k bytu patrí aj podiel na pozemku za bytovým domom, ktorý tvorí 25m2. O bezplatné parkovanie teda máte postarané.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby s veľkou vstavanou skriňou, z ktorej sa vstupuje do samostatného WC, kuchyne so špajzou s oknom, do obývačky, kúpeľne a do dvoch samostatných izieb. V jednej z izieb sa nachádza aj veľká lódžia. Cez obývačku sa ďalej dostaneme do tretej samostatnej izby. Kuchyňa a jedna z izieb sú orientované na severovýchod. Obývačka a ďalšie dve samostatné izby sú orientované na juhozápad. Vďaka tejto orientácii je byt ľahko vetrateľný, vzdušný a krásne presvetlený počas celého dňa.
Na byte sú vymenené plastové okná a balkónové dvere. Inak je byt vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Obrovskou výhodou tohto bytu je, že sa tu nachádza iba jedna nosná stena. Všetky ostatné sú len priečky s možnosťou prestavby. Byt si tak môžete prispôsobiť aktuálnym potrebám Vašej rodiny. Odporúčam pozrieť pôdorys v 3D prehliadke.
V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako škôlky, základné aj stredné školy, trenčianska univerzita, potraviny, všetky možné aj nemožné úrady a štátne inštitúcie, nemocnica, poliklinika, vlaková stanica, autobusové zastávky MHD aj medzimestskej dopravy, detské ihrisko a mnoho iného. Napriek tomu, že sa byt nachádza v priamom centre mesta, je v ňom aj jeho tesnej blízkosti úplný kľud, za ktorý by sa nemusela hanbiť ani chalúpka na konci sveta. Parkovanie v okolí domu je tiež bezproblémové, nakoľko každý bytový dom v okolí má svoj vlastný priľahlý pozemok a ešte je tu dostatok mestských parkovacích miest.
3D prehliadka bytu: https://my.matterport.com/show/?m=9LcSAeV8g7R
Cena bytu je 154.900,-€
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie