Krásny rodinný dom s pozemkom 1619m2, Nesluša - Kysucké Nové Mesto

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
364.900,- € možnosť HÚ
Realitný maklér:
+421902906090
Patrik Pavlík, RSc.
patrik.pavlik@radoreality.sk

RADO Reality Vám ponúka na predaj krásny rodinný dom kolaudovaný v roku 2003 v obci Nesluša vzialenej iba 1km od Kysuckého Nového Mesta. Rodinný dom je postavený na pozemku s rozlohou 1619m2 a je vo vynikajúcom technickom stave. V hornej časti pozemku si majitelia spolu s ďalšími dvomi susedmi vytvorili vlastné súkromné futbalové ihrisko, ktoré je samozrejme možné využívať aj akýmkoľvek iným spôsobom. Veľkou výhodou je tiež, že dom je postavený v tichej slepej ulici.
Zastavaná plocha domu je 100m2 a jeho reálna úžitková plocha je približne 240m2. Jedná sa o tehlový rodinný dom so strešnou krytinou Bramac. Pripojený je na obecný vodovod aj studňu, elektrickú energiu a plyn. Odpad je zvedený do žumpy. Pred domom je vykopané štýlové jazierko a vydláždená plocha na pohodlné parkovanie 2 áut. Za domom je vydláždená veľká terasa zo zámkovej dlažby.
Rodinný dom pozostáva z 2 nadzemných a jedného podzemného podlažia. Na 1. nadzemnom podlaží sa nachádza kuchyňa s jedálenským kútom, samostatné WC a priestranná obývačka s východom na pozemok. Súčasťou domu je aj samostatná garáž pre 1 auto. Na 2. nadzemnom podlaží sa nachádzajú 3 samostatné izby a kúpeľňa s vaňou a druhým WC. Z 2.NP je ešte východ na povalu s množstvom úložného priestoru. V pivnici sa nachádza technická miestnosť s plynovým kotlom a elektrickým bojlerom, práčovňa, špajza a jedna miestnosť slúžiaca ako sklad. Pod garážou je ešte jedna veľká miestnosť, z ktorej by sa dala spraviť napríklad zaujímavá vínna pivnica. Vstup do pivnice je možný priamo z domu alebo aj z pozemku.
V okolí domu sa nachádza všetka potrebná občianska vybavenosť ako materská škola, základná škola, potraviny COOP Jednota, potraviny Koruna, autobusové zastávky a mnoho iného. Ostatná občianska vybavenosť sa nachádza v Kysuckom Novom Meste. Z domu aj z pozemku je prekrásny výhľad na okolité hory a lesy. V okolí je aj veľké množstvo turistických chodníkov.
3D prehliadka bytu: https://my.matterport.com/show/?m=WE98fbe1NdF
Cena nehnuteľnosti je 364.900,-€
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie