Predaj bytu (2 izbový) 52 m2, Prievidza

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
65 000 €
Typ: dvojizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 52 m²
Realitný maklér:
Andrej Okajček
0951883651

Ponúkame Vám na predaj 2-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite s rozlohou 52 m2 na ulici Svätoplukova - Staré sídlisko Prievidza.
Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí (z troch podlaží) v tehlovom bytovom dome - čo je výhoda pre starších ľudí, ktorým už schody robia problémy.
V celom byte boli vymenené pôvodné okná za plastové, boli robené nové stierky a taktiež bola prerobená kúpeľňa.
Dispozícia bytu - postáva zo vstupnej chodby s WC a kúpeľňou. Z chodby sa dostanete do spálne a obývacej izby s malým balkónom, ktoré sú orientované na južnú stranu a taktiež aj do kuchyne, ktorá je orientovaná na východ. K bytu prislúchajú aj 2 pivnice, ktoré nie sú zahrnuté v metráži.
Parkovanie je dostupné v blízkosti bytového domu. Byt je vhodný ako útulný nový domov pre rodinu, prípadne jednotlivca, alebo ako investičná nehnuteľnosť na prenajímanie. Dostupná je kompletná občianska vybavenosť- škola, škôlka, detské ihriská, obchody, MHD. Zálohové platby pre 3-člennú rodinu sú cca 200,- EUR (vrátane energií).
Zaujala Vás táto ponuka? V prípade otázok, alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. V cene je zahrnutý kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad advokátom, uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností. Takisto Vám vieme pomôcť s financovaním formou hypotekárneho úveru, pričom Vám zabezpečíme bezplatné hypotekárne poradenstvo.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie