Predaj domu 110 m2, Horné Dubové

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
100 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Trnava
Obec: Horné Dubové
Realitný maklér:
Juraj Piaček
0911 022 016

4-izbový vidiecky rodinný dom v obci Horné Dubové
Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj 4-izbový rodinný dom dýchajúci vidieckou atmosférou, v kľudnej časti obce Horné Dubové cca. 20 kilometrov od krajského mesta Trnava a 3 km od pohoria Malé Karpaty. Rodinný dom s výmerou 90 m2 sa nachádza na rovinatom pozemku o veľkosti 773 m2 ako posledný v tichej uličke.
Dvojpodlažný dom o úžitkovej ploche 110 m2 dispozične pozostáva:
Prízemie: vstupná chodba so vstupom do útulnej obývacej izby s krbom a so vstupom do kuchynskej a jedálenskej časti a ďalšej spoločenskej miestnosti. Cez jedálenskú časť sa dá prejsť do spálne so schodiskom na poschodie, kde sa nachádza spálňa s balkónom a vstupom do neobývanej časti podkrovia. Dom je napojený na elektrinu 220/380V, voda z obecného vodovodu a na záhrade je vlastná studňa. Zvyšná časť pozemku je zatrávnená záhrada s okrasnými krovinami a stromčekmi. Dispozíciu domu si môžete pozrieť vo virtuálnej prehliadke:
https://my.matterport.com/show/?m=FLmodSzLVV9
V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný realitný a právny servis. Financovanie je možné aj prostredníctvom hypotekárneho úveru a s jeho vybavením Vám radi bezplatne pomôžeme

=RE/MAX= 50 rokov ÚSPECHU
Číslo 1 na svete v počte krajín, kancelárií, profesionálnych maklérov, obchodov a najspokojnejších klientov.
Vyberte si to najlepšie!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie