Kanadský zrub pred dokončením na okraji Detvianskej Huty

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
210 000 €
Typ: nezaradený priestor
Okres: Detva
Obec: Detvianska Huta
Plocha: 80 m²
Plocha pozemku: 425 m²
Realitný maklér:


Popis
Ponúkame na predaj rozostavaný kanadský zrub na okraji obce – v časti Žabica. Zrub o ploche 80 m2 leží na rovinatej parcele o celkovej výmere 425 m2.
Je postavený zo smrekového dreva a je možné dotvoriť interiér podľa vlastných predstáv. Zrub je napojený na elektrinu ( plánovaný je aj nočný prúd), na vodu z vlastnej 42 m studne, odpady sú vyvedené do žumpy. Kúrenie je kombinované – podlahové kúrenie v časti zrubu v kombinácii s elektrickým kúrením konvektormi, možnosť kombinovať s lokálnym vykurovaním na drevo.
Stavba je zateplená minerálnou vlnou. Jedná sa o 2 bytové jednotky, so samostatnými vchodmi. Obe jednotky sú rovnaké – pozostávajú z otvorenej haly s plánovaným kuchynským a obývacím kútikom, komory, kúpeľne s WC a na poschodí s dvoma spálňami.
Nehnuteľnosť vhodná najmä na rekreačné využitie pre 2 rodiny prípadne na chalupárčenie a podnikanie v poskytovaním ubytovania. Leží vo vyhľadávanej lokalite Podpoľania, s blízkou dostupnosťou k lyžiarskym strediskám Látky, Kokava nad Rimavicou alebo Košútka v Hriňovej.
Obklopená je jedinečnou prírodou Podpoľania tvorená listnatými a zmiešanými lesmi – obľúbená milovníkmi turistiky, cykloturistiky alebo lezenia ( Kaľamárka, CHKO Poľana, vodopád Bystré).

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie