Predaj bytu (2 izbový) 79 m2, Bratislava - Petržalka

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
229 900 €
Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava V
Obec:
Plocha: 79 m²
Realitný maklér:
Dominik Čačo
0915 721 104

ZNALECKÝ POSUDOK zo dňa 5.12.2023 na predajnú cenu 230 000,- eur máme k dispozícii.

Chcete aj Vy bývať v krásnej a tichej lokalite iba 70 m od brehu jazera Draždiak? Chcete si vychutnávať zvuky prírody pri káve alebo raňajkách na priestrannej terase? Túžite po novostavbe a útulnom, no zároveň priestrannom 2,5i byte?

REMAX realitná kancelária Vám exkluzívne ponúka na predaj 2,5i byt v 8-ročnej novostavbe na Antolskej ul., v Rezidencii Draždiak. Byt má celkovú úžitkovú plochu 79,29 m2, z čoho byt má krásnych 65,72 m2 a terasa neuveriteľných 13,57 m2. Byt sa nachádza na 4. poschodí (5. podlaží) z celkovo 10 p. obytného domu s tromi výťahmi. Obytný dom bol skolaudovaný a odovzdaný do užívania v roku 2015.

Byt je dispozične výborne riešený a nenájdete v ňom hluché miesta – zo vstupnej chodby, kde je vstavaná skriňa, sa dostanete do samostatného WC a skladu, ktorý môžete veľmi pohodlne zmeniť na obrovský šatník. Ďalej vojdeme do na priestor bohatej obývačky spojenej s kuchyňou. Z obývačky sa ďalej vchádza na terasu. Na mieru vstavanú kuchynskú linku do tvaru „L“, ocení každý, kto rád varí a pečie. Kuchyňa je maximálne praktická, moderná, no zároveň ladí do obývačky ako celku, a to najmä vďaka svojmu minimalizmu a farebnej kombinácii. Kuchynská časť je taká priestranná, že je v nej miesto aj pre jedálensky stôl so stoličkami.
Z obývačky sa dostaneme do spálne, odkiaľ sa dá tiež vyjsť na terasu, ďalej do šatníka, ktorý je momentálne prispôsobený aj ako pracovňa. Cez šatník sa dostaneme do priestrannej kúpeľne, do ktorej sa dá vojsť aj zo vstupnej haly, resp. zádveria. V byte sú plastové okná, žalúzie, ústredné kúrenie, optický internet, plávajúce podlahy, dlažba a pod. Byt je orientovaný na západ a predáva sa čiastočne zariadený.

Obytný dom z r. 2015 je postavený kombinovanou konštrukciou železobetónového skeletu a tehly, zateplený. Vstup je na čip cez, presklené vchodové dvere do veľkolepej vstupnej haly. V hale sú schránky, tri výťahy, schodisko. Interiér je v spoločných častiach zariadený účelne a moderne, s použitím drevených prvkov, vďaka ktorým priestory pôsobia príjemne útulné. Vstup až do bytu je bezbariérový.

Byt sa predáva bez parkovacieho miesta. Bezproblémové parkovanie v okolí bytového domu. Možnosť dokúpenia alebo prenajatia parkovacieho bytu na základe inzerátu.

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej oddychovej časti v tesnej blízkosti jazera Draždiak (70 m k vodnej hladine) a cyklochodníka popri ramene Dunaja, takže pre relax v prírode či posedenie s priateľmi v lete nemusíte chodiť ďaleko. Priamo v okolí bytového bloku je lesopark, no už na ulici sú odrastené stromy vytvárajúce príjemné miesto na bývanie.

Veľkou výhodou tohto bytu je umiestnenie mimo hlavných ciest a ruchu a pritom so všetkými výhodami bývania v meste.
Priamo pred domom je zastávka MHD. Výborná dostupnosť autom priamo na obchvat 2 min. Petržalka je všeobecne projektovaná s veľkým dôrazom na dostatočnú a dostupnú občiansku vybavenosť. Poliklinika 10 min. pešo, Lidl, Tesco – 500 m. Nákupné centrum Slnečnice – 1 km.

Priemerné mesačné náklady: 105 eur/mes. + 18 eur el. + internet a TV.

Cena: 229 900,- eur
vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti

Na základe osobnej obhliadky dohoda na cene možná.

Kontakt: Dominik Čačo, 0915 721 104, dominik.caco@re-max.sk

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie