Predaj domu 154 m2, Zvolen

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii
Typ: rodinný dom
Okres: Zvolen
Obec: Zvolen
Realitný maklér:
Róbert Krutek
+421 915 297 561

Ponúkame Vám jedinečnú príležitosť vlastniť nehnuteľnosť obklopenú nádhernou prírodou v lokalite Lukové, vzdialenú len 5 km od mesta Zvolen. Dom bol postavený v roku 1964 s neskoršou prístavbou v roku 1980. Nachádza sa na veľkom a členitom pozemku o rozlohe 1088 m2 v chatovej oblasti, ktorá patrí pod správu mesta Zvolen.

Dispozícia

Dom je v pôvodnom stave ,pozostáva zo 4 izieb a 2 technických miestností, kuchyne a kúpeľne. Na pozemku sa nachádzajú ešte dve hospodárske budovy a studňa . Jedna budova pozostáva z garáže a troch miestností , ktoré pôvodne slúžili ako maštale, a hospodárska miestnosť .Druhá budova je „pajta“ , slúžila na uskladnenie sena.

Dom je v tvare L , vstup do domu je cez dva hlavné vstupy zo dvora a vstup cez prístavbu . Pozdĺž celého domu sa nachádza presklenená chodba, do ktorej vedú okná a dvere jednotlivých miestností . Jedna miestnosť v kratšom ramene je so samostatným vstupom z chodby a tri miestnosti sú riešené ako samostatná bytová jednotka do ktorej sa vstupuje z chodby cez malú predsieň .Jedna z miestností je prechodná. Jedna technické miestnosť o rozlohe 5m2 je pri samostatnej izbe a druhá o rozlohe 7 m2 je súčasťou samostatného „bytu“ , pôvodne slúžila ako kuchyňa .Je možné ich využiť ako sklad, príp. šatník...Všetky štyri obytné miestnosti sú veľké o rozlohe cca 21m2 . Prístavba bola postavená približne v r. 1980 a pozostáva zo samostatnej kuchyne (10.2 m2)a kúpeľne s technickou miestnosťou.
Na pozemku je aj hospodárske budova s garážou cca 20m2 a tromi miestnosťami (objekt je vhodný na prerobenie ako letná kuchyňa , príp. sklady ...podľa predstavy majiteľa) a „pajta“cca 70m2.

Stavebno technické riešenie

Dom je postavený z tehál , pokrytý škridlou , nie je podpivničený.
Zastavaná plocha domu je 165m2.
Kúrenie je lokálne .
Okná sú drevené s vonkajšími žalúziami do ulice .
Dom nie je napojený na vodu ani kanalizáciu, voda bola napojená zo studne . Prípojku na vodu a do kanalizácie je možné jednoducho vybudovať . Kanalizácia a prípojka na vodu sa nachádza pri pozemku .
Garáž a „pajta“ je postavená z kameňa a tehál v kombinácii s drevom.
Na garáži bola v nedávnej dobe menená škridla Bramac .

Lokalita :

Obec Lukové je známa svojou nádhernou prírodou, množstvom zelenej plochy a kľudom. Cesta autom do mesta Zvolen trvá približne 10 minút. V posledných rokoch prebiehala výstavba a rekonštrukcia domov, ktoré sú využívané prevažne na rekreačné účely. Ideálne miesto na oddych a relaxáciu v prírode.

Nehnuteľnosť je vhodná pre:
•Osoby hľadajúce oddych v prírode
•Možnosť rekonštrukcie a prispôsobenia podľa vlastných predstáv
•Milovníkov tichého a pokojného prostredia

CENA NEHNUTEĽNOSTI ZAHŔŇA:

- províziu realitnej kancelárie RE/MAX
- prípravu zmluvnej dokumentácie
- správny poplatok za vklad vlastníckeho práva
- poplatok za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve
- protokolárne odovzdanie bytu vrátane prepisu energií.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie