Predaj domu 150 m2, Dolný Štál

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
164 990 €
Realitný maklér:
Erika Kitanovicsová
+421 903 866 871

Túžite si vymeniť bývanie v paneláku za bývanie v útulnom rodinnom dome, alebo si užívať letné grilovačky vo vlastnej záhrade?
V tom prípade je táto nehnuteľnosť pre Vašu rodinu ako stvorená!

Realitná kancelária RE/MAX exkluzívne ponúka na predaj zrekonštruovaný čiastočne podpivničený, 3 izbový dom v obci Dolný Štál v okrese Dunajská Streda, na pozemku o rozlohe 927m2 a úžitkovou plochou 150m2.

Rodinný dom bol postavený koncom 60-tych rokov. Kompletná rekonštrukcia prebehla pred 10 rokmi. /strecha , podkrovie, podlahy, sanita, elektrické vedenie, plastové okná a vchodové dvere, vnútorné dvere z masívu/.

Kúrenie je na plyn s gamatkami a alternatívnym riešením je aj kúrenie s krásnymi kachľami v izbách na prízemí.. Prikladanie dreva do kachlí je šikovne riešená z chodby.
Odpadová voda je odvedená do žumpy s ekologickými baktériami.

V pivnici pod domom vo veľkosti 16m2 je aj studňa.

Zastrešená terasa s výstupom z kuchyne Vám zabezpečí príjemné posedenie počas celého roka.

Dispozičné riešenie:
-prízemie : predsieň s veľkou gardróbou, chodba, 2 izby, kuchyňa so špajzou, kúpeľňa, WC, schodište do podkrovia z masívu
- podkrovie- obývacia izba v celej veľkosti podkrovia s kúrením

V záhrade Vás očarujú krásne trvalky, stromy, kríky, ktorým zavlažovanie zabezpečíte zo studne s pumpou.

K domu ešte prislúcha vedľajšia hospodárska budova a garáž.
Pri dome sa nachádzajú všetky inžinierske siete : verejný vodovod, elektrina 220 a 380 V, plynová prípojka, DSL prípojka od Telekom.

Obec je vzdialený od miest Dunajská Streda 10 km, Veľký Meder 10 km . Z Bratislavy cez štátnu cestu 63 a rýchlostnú cestu R7 trvá cesta približne 50 minút.

Táto nehnuteľnosť je bez energetického certifikátu. V cene nehnuteľnosti je právny aj finančný servis.

Ak vás nehnuteľnosť zaujala, určite si dohodnite termín obhliadky, nakoľko príjemný pocit tepla domova, ktorý pramení z tohto rodinného domu bez osobnej obhliadky neprecítite.

Cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.
ň
V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie