Predaj bytu (2 izbový) 54 m2, Štrba

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
134 990 €
Typ: dvojizbový byt
Okres: Poprad
Obec: Štrba
Plocha: 54 m²
Realitný maklér:
Peter Gánovský
0918 620 177

Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj 2-izbový byt v peknej lokalite Tatranskej Štrby. Byt sa nachádza v bytovom dome Mlynica, na 4. poschodí, čo zaručuje príjemný výhľad a dostatok súkromia.

Jednou z hlavných výhod tohto bytu je jeho balkón orientovaný na západ. Táto orientácia umožňuje vychutnávať si slnečné západy a oddych na čerstvom vzduchu pri príjemných letných večeroch. Balkón je ideálnym miestom na relaxáciu a strávenie voľného času s rodinou a priateľmi.

Byt disponuje dvoma priechodnými izbami, čo zabezpečuje dostatok súkromia pre jeho obyvateľov. Izby sú dostatočne priestranné a svetlé, ideálne pre oddych a prácu. Okrem toho, kúpeľňa so sprchovacím kútom poskytuje potrebné pohodlie pre každodenné používanie.

Okná v byte sú plastové, čo zaručuje dobrú tepelnú a zvukovú izoláciu. Okná sú vybavené aj žalúziami, ktoré umožňujú reguláciu denného svetla a súkromia.

Správca : SVB Mlynica, mesačné náklady FOÚaP 108,-EUR + platba za elektrinu, plyn, TV + Internet.

Ďalšou výhodou je tichá lokalita, bytový dom sa nachádza v blízkosti diaľničného privádzača, čo zaisťuje rýchlu dostupnosť a pohodlnú dopravu.

Ak hľadáte príjemné bývanie v Tatranskej Štrbe - Vysokých Tatrách, tento 2-izbový byt je pre Vás ideálnou voľbou. Nech už túžite po relaxe na balkóne, dostatku súkromia alebo pohodlnom bývaní v tichej lokalite, tento byt poskytuje všetko, čo potrebujete.

Nezmeškajte túto skvelú príležitosť a kontaktujte nás čo najskôr!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie