Predaj domu 105 m2, Plavecký Mikuláš

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
190 000 €
Realitný maklér:
Marián Rusňák
0905693221

Realitná kancelária RE/MAX v Malackách vám vo výhradnom zastúpení so súhlasom majiteľa ponúka na predaj novostavbu 4-izbového bungalovu s úžitkovou plochou 105 m2 v pokojnej časti obce Plavecký Mikuláš.
Dom je postavený na pozemku 480 m2.

Predáva je vyhotovený a predáva sa v stave štandard:
Keramická podlaha v celom dome, všetky interiérové dvere, obklad + sanita v kúpeľni a na toalete, tepelné čerpadlo, predpríprava na vonkajšie rolety, predpríprava v dome na klimatizáciu v chodbe a v obývacej izbe, predpríprava na alarm, oplotený pozemok, hotové chodníky, parkovisko a dlažba na terase.

Dom je napojený na obecnú vodu, elektriku a žumpu + zavedený optický internet. Vykurovanie a ohrev vody je zabezpečený tepelným čerpadlom.

DISPOZÍCIA:
Pozostáva zo vstupnej chodby, troch nepriechodných izieb z toho z jednej s výstupom na terasu, technická miestnosť, samostatná toaleta, kúpeľna s ďalšou toaletou, vaňou a sprchovým kútom. Obývacia izba je spojená s jedálňou a kuchyňou a taktiež s výstupom na terasu cez ob.izbu. Pre práčku a sušičku je v dome vytvorená samostatna miestnosť.

DOM je nízkoenergetický v kategórii A0.

FINANCOVANIE:
Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s 22 ročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách.

V CENE JE ZAHRNUTÉ:
Provízia RK, poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov kúpnej zmluvy, uhradenie právneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, súčinnosť pri odovzdaní nehnuteľnosti a pomoc s prepisom
všetkých energií.

Teším sa na obhliadku s Vami.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie