Predaj domu 104 m2, Kostolné Kračany

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
198 000 €
Realitný maklér:
Andrea Esztergályos
0905 283 537

ZNÍŽENÁ CENA!!
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj rodinný dom(novostavba) v obci Kostolné Kračany kolaudovaný v roku 2011. Dom sa nachádza v tichej uličke s novou asfaltovou cestou. V dedine je obchod s potravinami, základná škola s vyuč. jaz. maď. od 1. do 5. ročníka, škôlka a pohostinstvo. Vo vzdialenosti 4 km sa nachádza okresné mesto Dunajská Streda známe svojim termálnym kúpaliskom. Vďaka blízkosti rýchlostnej cesty R7 je veľmi dobrá dostupnosť Bratislavy, ktorá je vzdialená len 40 km.

Dispozičné riešenie:
Chodba, 2 izby, kuchyňa s obývačkou a krbom, špajza, kúpeľňa s toaletou, samostatná toaleta, zastrešená terasa, garáž a veľký dvor.

Dom má vlastnú studňu, kanalizáciu, kúrenie je elektrické(radiátory), v kuchyni a v kúpeľni je podlahové. V izbách sú laminátové parkety v ostatných miestnostiach dlažba, okná aj vchodové dvere sú drevené. Pri bráne je predpríprava pre automatické otváranie.

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté poskytnutie komplexných realitných služieb(vypracovanie zmlúv) vrátane provízie RK, úhrada poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností a poplatku za osvedčenie podpisov kúpnej zmluvy.

V prípade Vášho záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie