ZNÍŽENÁ CENA! Pozemok 800m2 v záhradkarskej oblasti, Horné Srnie

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
19.900,- €
Realitný maklér:
+421950440748
Rastislav Horňák
hornak@radoreality.sk

IBA U NÁS!!! RadoReality Vám ponúka jedinečnú príležitosť vlastniť pozemok s rozlohou 800m2 v zahradkarskej oblasti v obci Horné Srnie.
Pozemok s rozlohou 800m2 nachádzajúci sa v príjemnej záhradkarskej oblasti je vhodný pre tých, ktorí túžia po vlastnej chatke v prírodnom prostredí. Jednou z hlavných výhod tohto pozemku je krásny výhľad na široké okolie a rieku Vláru. Svojou rozlohou 800m2 poskytuje dostatok priestoru pre výstavbu chatky a zároveň možnosti úpravy záhrady či prípadne na pestovanie zeleniny/ovocia. Pri pozemku sa nachádza elektrina, je možnosť dorobiť studňu ako zdroj vody. K pozemku vedie kamenitá cesta, do budúcnosti sa ráta s prerábkou na asfaltovú cestu. Video obhliadka: https://www.youtube.com/watch?v=m20ephrH4rY
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať: Rastislav Horňák
RADO Reality Group Tel.: +421 950 440 748
E-mail: hornak@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie