RADO | Dvojpodlažný 5 - izbový rodinný dom v meste Gbely.

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
129.900,- €
Typ: rodinný dom
Okres: Skalica
Obec: Gbely
Realitný maklér:
+421905635073
Radovan Rothacker
rothacker@radoreality.sk

RADO Reality vám v zastúpení klienta ponúka dvojpodlažný RD v meste Gbely.
Rodinný dom je celý podpivničený s vnútornou garážou. Strecha prešla pred 18r. rekonštrukciou a je izolovaná s Kanadským šindľom. Celé podkrovie je pochôdzne a je tu možnosť ďalšieho zobitnenia.
Dom stojí na rovinatom pozemku o rozlohe 358m2, zastavaná plocha 128m2, úžitková plocha 204m2, pivnica 112m2. Prvé poschodie má rozlohu 118m2, druhé poschodie má rozlohu 86m2, terasa na druhom poschodí má plochu 32m2.
Podpivničenie rodinného domu je vyvýšené, nachádza sa tu veľká garáž, práčovňa (vaňa, kotol na plynové kúrenie), sklad a komora.
Široký vchod do domu zabezpečuje komfortný vstup do obytnej časti prvého poschodia, kde sa nachádza priestranná chodba. S chodby sa vchádza do dvoch miestností, kuchyne, kúpeľne, toaletu, schodiskom do pivnice a schodiskom do druhého poschodia.
Na druhom poschodí sa nachádza chodba, toaleta, 3 izby a východ na priestrannú terasu v tvare „L“.
Aj keď tento priestranný rodinný dom dýcha svojou históriou, má široké využitie pre viacčlennú rodinu. Po menších úpravách sa dá využiť ako dvojgeneračný rodinný dom. Postavený bol v roku 1973, použité sú drevené obklady, drevené parkety a biely mramor. Okná sú pôvodné, drevené.
Vedľa domu sa nachádza aj menšia pivnica pre uskladnenie zeleniny. Je napojený na všetky inžinierske siete, mestský vodovod, elektrinu, plyn a kanalizáciu.
Mesto Gbely sa nachádza v severozápadnej časti Záhorskej nížiny, 20 km južne od Skalice, 25 km západne od Senice a 40 km severne od Malaciek. Východná časť územia mesta spadá do geomorfologického celku Chvojnická pahorkatina a východná časť do celkov Borská nížina a Dolnomoravský úval. Západnú časť mesta ohraničuje rieka Morava, na juhu susedí mesto s obcami Brodské, Kúty, Čáry, Smolinské, na východe s obcou Petrova Ves a na severe s obcami Holíč a Kopčany.
Mestom pretekajú Barinský potok a Unínsky potok. Cez Gbely prechádza železničná trať Kúty – Sudoměřice. Počet obyvateľov v meste je 4885 a disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou
.
Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a môžete si dohodnúť obhliadku.
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.
Radovan Rothacker
RADO Reality Group
Tel.: +421905635073
www.radoreality.sk
E-mail: rothacker@radoreality.sk
FB: Reality ZS

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie