Dom vhodný aj na chalupu v obci Košecké Podhradie na predaj

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
89 900 €
Typ: rodinný dom
Okres: Ilava
Obec: Košecké Podhradie
Plocha: 80 m²
Plocha pozemku: 575 m²
Realitný maklér:


Popis
Zrekonštruovaný rodinný dom s obytným novým podkrovím v malebnej lokalite Strážovských vrchov na slnečnom pozemku pri potoku na predaj.
Nehnuteľnosť je situovaná na pozemku s ešte jedným susedom ( dvorania) má k dispozícii letnú kuchyňu ( samostatná bytová jednotka 40 m 2-pôvodný stav, konštrukčný materiál betónový kváder)), hospodárske priestory a menšiu záhradku. Táto chalúpka je postavená z nepálenej tehly a prešla kompletnou rekonštrukciou strecha ( krov ,komín, krytina pred 10 rokmi), injektáže, rozvody, sanita,omietky, interiér pred 1 rokom. Dispozične chalupa pozostáva zo vstupnej miestnosti ( kuchyňa technická časť), obývacej izby s krbovými kachľami a kúpeľne s toaletou. Podkrovie tvoria dve nové miestnosti s pekným výhľadom na okolité hory. Nehnuteľnosť je vhodná aj na trvalé bývanie pre menšiu rodinu, alebo na chalupárčenie pre ľudí, ktorý nemajú problém s väčšou blízkosťou suseda ako je bežné. Ak hľadáte blízkosť hôr a máte radi väčší kontakt s prírodou a zaujímavé destinácie ( Čičmany 20 km) tak táto lokalita Vás určite osloví. Dom sa predáva tak ako vidíte na foto v inzeráte.
Košecké Podhradie je stredne veľká obec s dostatočnou občianskou vybavenosťou ( MŚ, ZŚ, potraviny, pošta, knižnica) a prijateľnou vzdialenosťou od okresného mesta Ilava (8km) a diaľničného privádzača (10km). Celé okolie je vhodné na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie a relax.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie