Predaj garáže 16 m2, Kežmarok

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
19 000 €
Realitný maklér:
Peter Gánovský
0918 620 177

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj murovanú garáž v Kežmarku pod Lesom. Táto garáž je ideálnym miestom pre parkovanie vášho vozidla, pričom poskytuje viacero výhod pre praktické využitie.

Garáž disponuje odkladacím priestorom pod strechou, čo je skvelé pre uskladnenie náradia, sezónnych prvkov alebo iných vecí, ktoré si želáte mať v blízkosti vášho domova. Okrem toho je tu jedinečná výhoda vykopanej kamennej pivnice, ktorá je vynikajúca pre skladovanie zeleniny, ovocia alebo iných potravín, či iných vecí, ktoré si želáte mať dlhšie časové obdobie uchované.

Táto garáž je obklopená prírodou a zároveň je rýchlo dostupná z najbližších bytových domov. Prístupová cesta je asfaltová, čo zabezpečuje pohodlný a jednoduchý prístup.

Hlavné výhody tejto garáže:

* murovaná konštrukcia zaručuje pevnosť a trvanlivosť
* odkladací priestor pod strechou pre uskladnenie rôznych vecí.
* kamenná pivnica umožňuje dlhodobé skladovanie zeleniny, ovocia a ďalších potravín

* rýchly prístup k najbližším bytovým domom vhodný pre každodenné využitie garáže

Ak hľadáte praktické riešenie pre skladovanie a parkovanie v meste Kežmarok, táto murovaná garáž s odkladacím priestorom a kamennou pivnicou je ideálnou voľbou. Nechajte svoje vozidlo v bezpečí a využite možnosti, ktoré táto garáž ponúka pre uskladnenie rôznych vecí.

Pre viac informácií a na zariadenie prehliadky nás neváhajte kontaktovať. Tešíme sa na spoluprácu s vami a zabezpečenie vašej spokojnosti pri kúpe tejto garáže v Kežmarku.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie