Predaj domu 115 m2, Ivanka pri Nitre

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
255 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Nitra
Obec: Ivanka pri Nitre
Realitný maklér:
Peter Frančík
0948781211

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj tehlovú novostavbu bungalovu (typ Euroline 1576 Z), ktorá sa nachádza v okrajovej časti obce Ivanka pri Nitre, v pokojnej lokalite mimo hlavnej cesty, na konci súkromnej uličky. Ponuka je jedinečná v tom, že súčasťou pozemku je aj vyše 10 árov ornej pôdy v extraviláne, ktorá nadväzuje na parcely v okolí novostavby rodinného domu. Kúpou nehnuteľnosti tak získate mnoho priestoru, ktorý má v súčasnosti využitie v poľnohospodárskej oblasti, do budúcna však veľký potenciál ako samostatný stavebný pozemok. V najbližších rokoch je však výhodou absolútne súkromie a výhľad len do širokých polí. Kvalitné, zdravé, bezpečné a pokojné bývanie pre Vašu rodinu tu máte zaručené.

- Pozemok a inžinierske siete -
Plocha parcely 642 m2 + orná pôda 1064 m2 + čistý podiel na súkromnej prístupovej ceste 126,82 m2.
Rodinný dom je pripojený na elektrinu, obecnú vodu, kanalizáciu a optický internet. Možnosť zriadenia plynovej prípojky. Predpríprava na nabíjanie elektromobilu, fotovoltaiku a klimatizáciu. Prístupová cesta bude dokončená s finálnym vyhotovením povrchu z asfaltu.

- Výmera a dispozícia -
Jedná sa o atraktívny 4-izbový bungalov s dostatkom priestoru pre celú rodinu. Obytná plocha domu je 114,5 m2, ďalších 20 m2 má veľká vonkajšia terasa. Má 3 samostatné izby, veľkú obývačku s prípravou na krb, kuchyňou a špajzou; predsieň, samostatné WC s technickým zázemím, halu, veľký šatník a priestornú kúpeľňu s WC, vaňou aj sprchovým kútom. Výhodou je, že dom je prepojený s exteriérom, keďže z každej z obytných miestností je prístup na terasu. Vzhľadom na jej orientáciu do úplného súkromia bude vhodným doplnkom terasy bazén alebo vírivka. Navrhnutých je dostatok odkladacích priestorov pre vstavané skrine, dopĺňa ich pochôdzna časť krovu s plochou cca 17 m2.

- Materiály a vybavenie -
Tehla Wienerberger 30 cm, zateplenie polystyrén 15 cm, strešná krytina Terran čierna, kvalitné plastové okná Gealan vybavené 3-sklom v antracitovej vonkajšej farbe, valbová strecha, príprava na krb s komínom Schiedel, podlahové vykurovanie v celom dome, podlahy a potery, sadrové omietky a interiérové biele maľovky, sadrokartónové podhľady, elektrické rozvody, vypínače a zásuvky, príprava na osadenie Geberit, vonkajšie osvetlenie a exteriérové žalúzie. Vykurovanie teplovodné s tepelným čerpadlom (systém vzduch – voda) a možnosťou pripojenia na plyn (v réžii klienta). Rodinný dom sa predáva v štádiu HOLODOM s možnosťou realizácie NA KĽÚČ a individuálnou cenovou kalkuláciou podľa predstáv klienta.

- Lokalita -
Obec Ivanka pri Nitre je s krajským mestom úzko prepojená, leží na hlavnom cestnom ťahu z Nitry do Nových Zámkov a je dobre dostupná aj vďaka pravidelným linkám MHD, výhodou je tiež železničná doprava. V obci je kompletná občianska vybavenosť, sídlia tu mnohé firmy a inštitúcie, v katastri sa okrem viacerých multifunkčných a detských ihrísk nachádza aj 9-jamkové golfové ihrisko.

- Cena -
Predaj RD v štádiu holodom - 255.000 EUR. Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie