Predaj bytu (1 izbový) 38 m2, Dunajská Streda

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
90 000 €
Typ: jednoizbový byt
Okres: Dunajská Streda
Obec: Dunajská Streda
Plocha: 38 m²
Realitný maklér:
Zuzana Kovalcsiková
0911 785 140

***NOVINKA***


REMAX realitná kancelária ponúka na predaj krásny, svetlý 1 izbový byt v jedinečnom projekte Alicante Gate, ktorý sa nachádza v tesnej blízkosti termálneho kúpaliska THERMALPARK v Dunajskej Strede v časti mesta Florida Villa Park. Celková plocha je 38m2. Nachádza sa na 1. poschodí.
Tento byt (apartmán) je ponúkaný v dokončenom stave aj s kuchynskou linkou.

O projekte:
Novostavba bytového komplexu Alicante Gate je trojposchodový bytový dom, kde etapy A,B a C sú už skolaudované a obývané (44 obytných jednotiek). K novostavbe patrí aj uzavretý vnútro- areálový park. Celý komplex pre svojich obyvateľov poskytuje kvalitné bývanie v tichom prostredí mesta s vysokou mierou bezpečnosti a súkromia.
Pokračovaním projektu je 2. etapa výstavby so 46 obytnými jednotkami.
V ponuke sa nachádzajú ešte 3 a 2-izbové byty a apartmány.

Možnosť prenájmu parkovacieho státia.

Lokalita:
Bytový komplex má dizajn dovolenkového komplexu, lokalita vedľa termálneho kúpaliska tento charakter budovy len posilňuje a vytvára tak atmosféru dovolenky.
Mestská časť Florida Villa Park v Dunajskej Strede sa nachádza na okraji mesta asi minútu od hlavnej cesty II. triedy č. 63. Bratislava sa vďaka R7 stala dostupná do 20-25 min. od bytového komplexu Alicante Gate.



HLAVNOU VÝHODOU BYTU BUDÚ NÍZKE REŽIJNÉ NÁKLADY.


BYT HĽADÁ PRVÉHO MAJITEĽA, KTORÝ SA MÔŽE NASŤAHOVAŤ IHNEĎ.

Poloha:
DUNAJSKÁ STREDA - Bratislava 40min
DUNAJSKÁ STREDA – Veľký Meder 20min
DUNAJSKÁ STREDA – Šamorín 20min

Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónnom čísle: 0911/785 140 alebo na E-maily: zuzana.kovalcsikova@re-max.sk

FINANCOVANIE:
Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách.

V CENE JE ZAHRNUTÉ:
Provízia RK, poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov kúpnej zmluvy, uhradenie právneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, súčinnosť pri odovzdaní nehnuteľnosti a nápomoc prepisov všetkých energií.



FOTOGRAFIE V PRÍPRAVE...

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie