Priestranný rodinný dom v Borskom Mikuláši - REZERVOVANÉ

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
139.000,- €
Realitný maklér:
+421905635073
Radovan Rothacker
rothacker@radoreality.sk

RADO Reality vám v zastúpení majiteľov ponúka na predaj trojizbový rodinný dom v obci Borský Mikuláš.
Rodinný dom prešiel pred 4 rokmi čiastočnou rekonštrukciou, kedy bola menená strecha (latovanie, izolácia, škridla), ostatné časti domu zostali pôvodné.
Dispozične dom pozostáva z predsiene, chodby, troch izieb, komory, kuchyne a kúpeľne s toaletou. Má dva samostatné vchody, pričom jedným sa predsieňou schádza do pivnice a kuchyne. Okná sú pôvodné, trojdielne - drevené. Kúrenie je zabezpečené plynovými gamatkami v každej izbe, pričom je tu aj možnosť kúrenia kachľami na tuhé palivo. V dome sú tri komíny, ktoré majú široké využitie. Podkrovie je pochôdzne, podlaha - liaty betón, vstup je po drevených schodoch z komory a dá sa využiť na ďalšiu obytnú izbu. Pred domom je predzáhradka o veľkosti 32m2.
Na pozemku sa nachádza aj vlastná studňa, samostatne stojaca garáž a starší domček. Popri dome je široká záhrada predelená oplotením, čo sa dá aj využiť samostatného vjazdu do zadnej časti dvora v prípade rozdelenia na dva samostatné pozemky. Celková rozloha pozemku je 921m2 a je tu možnosť postavenia ďalšieho rodinného domu s vlastným vjazdom.
Zastavaná plocha rodinného domu je 126m2, úžitková plocha je 92m2 a šírka pozemku je 20m.
Nehnuteľnosť je na rovinatom pozemku v časti obce Peter a je pripojená na všetky inžinierske siete (voda, elektrina, plyn, kanalizácia). Nachádza sa v blízkosti lesa, čo využijú najmä hubári. Lesný porast je tu prevažne borovicový. 120m od rodinného domu je zástavka autobusu a novinový stánok. Neďaleko sú potraviny a predajňa zmrzliny.
Rodinný dom je možný po kúpe k okamžitému nasťahovaniu. Má všestranné využitie a po menšej úprave je možnosť dorobiť bezbariérový vstup. Má dva samostatné vchody
V obci Borský Mikuláš sa nachádza miestna pekáreň s chutnými pekárskymi výrobkami, nákupné centrá, mäsiarstvo, zdravotné stredisko, lekáreň, reštaurácie, kvetinárstvo, posilňovňa, autobusová stanica, rodný dom básnika Jána Hollého z 2. polovice 18. storočia. Neďaleko rodného domu Jána Hollého sa nachádza i obľúbené vychádzkové miesto básnika „ Ságelská studnička“. Je to Sírny minerálny prameň. Za pozornosť stojí i slamený domček - príklad ľudovej architektúry vyskytujúcej sa v Západoslovenskom kraji. V časti obce Borský Peter stojí najstaršia pamiatka - barokový kostol, zasvätený svätému Petrovi a Pavlovi. Je to jednoloďová stavba zo 14. storočia. V časti obce Borský Mikuláš stojí barokovo-klasicistický kostol zasvätený sv. Mikulášovi, ktorý bol postavený v roku 1636. Na najvyššom bode Záhorskej nížiny ( 296,9 m. n. m.) na pieskovom vŕšku sa nachádza pôvodne pútnické miesto „ Kaplnka Sv. Márie Magdalény“.
Obec je vzdialená od mesta Šaštín-Stráže 5km, od okresného mesta Senica 18km, Malacky 28km, Kúty 11km. Popri obci vedie vlaková železnica (Kúty – Senica – Trnava) a autobusová doprava všetkými smermi.
Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a môžete si dohodnúť obhliadku.
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.
Radovan Rothacker
RADO Reality Group
Tel.: +421905635073
www.radoreality.sk
E-mail: rothacker@radoreality.sk
FB: Reality ZS

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie