Murovaná chata s jedinečným výhľadom pri obci Kálnica na predaj

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
34 900 €
Typ: rodinný dom
Okres: Nové Mesto nad Váhom
Obec: Beckov
Plocha: 40 m²
Plocha pozemku: 1213 m²
Realitný maklér:


Popis
Trojpodlažná kvalitná chata na väčšom svahovitom pozemku vhodná aj pre včelára s ozaj pekným výhľadom na okolie v blízkosti obce Kálnica na predaj.
Nehnuteľnosť je vzdialená od diaľničného privádzača iba 3 km a jej vzdialenosť od obce Kálnica je cca 1km avšak katastrálne spadá pod obec Beckov. Jedná sa o trojpodlažnú murovanú stavbu kde v prízemí je menšia miestnosť a rozostavaná kúpeľňa s toaletou, v medzi podlaží je situovaná kuchynka so spoločenskou časťou a podkrovie slúži ako spacia časť. Na obidvoch podlažiach je balkón. Chata má kvalitnú plechovú strechu a je do nej privedená elektrická energia, avšak je tu absencia vody. Pozemok je ozaj svahovitý je tu však aj rovinatá časť s malou kôlňou a možnosťou umiestniť včely, prístup na chatu je náročnejší treba mať adekvátne motorové vozidlo (4x4) hlavne v zimných mesiacoch. Nehnuteľnosť je na liste vlastníctva evidovaná ako rozostavaná stavba.
Na pozemku je niekoľko ovocných stromov, orechy a hrozno. Ak hľadáte chatu v celoročne zaujímavej lokalite máte radi krásny výhľad a ozajstný klud ,nevadí Vám ťažší prístup a radi si dokončite stavbu podľa seba, tak zavolajte, preberieme vaše otázky a dohodneme obhliadku. V okruhu 15 km sa nachádzajú dva hrady a iba 3km je vzdialené lyžiarske stredisko a cyklobikový areál.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie