Predaj pozemku 3920 m2, Kútniky

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
43 € za m²
Typ: nezaradený priestor
Okres: Dunajská Streda
Obec: Kútniky
Plocha: 3920 m²
Realitný maklér:
Zuzana Kovalcsiková
0911 785 140

***NOVINKA LEN U NÁS***

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na PREDAJ prekrásny, veľký pozemok s rozlohou 3920m2 v obci Blažov (okres Dunajská Streda) s výbornou dostupnosťou na všetky smery.


Na predaj je prekrásny veľký pozemok v tichom a pokojnom prostredí, ideálny pre výstavbu jedného rodinného domu. Tento pozemok ponúka ideálnu príležitosť vytvoriť si vlastný domov podľa vašich predstáv.

Pozemok sa nachádza v malebnej lokalite, ktorá je obklopená prírodou a poskytuje vám možnosť užívať si pokoj a súkromie. Jeho veľká rozloha vám umožní vytvoriť rozsiahlu záhradu s garážou, bazénom alebo záhradným altánkom.

Okolie je tiché a pokojné, čo vytvára ideálne prostredie pre relaxáciu a oddych. Môžete si vychutnávať prírodu, prechádzky a aktivity na čerstvom vzduchu bez rušivých vplyvov z okolia.


Tento veľký pozemok v tichom a pokojnom prostredí je vynikajúcou investíciou pre tých, ktorí túžia po vytvorení vlastného rodinného domu. Buďte tvoriví a vytvorte si domov snov na tomto malebnom mieste.

Pre bližšie informácie o pozemku, vrátane ceny a ďalších podrobností, ma prosím kontaktujte, som tu preto, aby som vám pomohla.

Poloha:
BLAŽOV - Bratislava 40min
BLAŽOV – Veľký Meder 20min
BLAŽOV – Šamorín 20min
BLAŽOV - Dunajská Streda 5min

Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónnom čísle: 0911/785 140 alebo na E-maily: zuzana.kovalcsikova@re-max.sk

FINANCOVANIE:
Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách.

V CENE JE ZAHRNUTÉ:
Provízia RK, poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov kúpnej zmluvy, uhradenie právneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, súčinnosť pri odovzdaní nehnuteľnosti a nápomoc prepisov všetkých energií.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie