Predaj chaty 42 m2, Dobrá Voda

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
64 000 €
Realitný maklér:
Peter Vozár
0911 747 932

„Hory, lesy, kúpime si.
Chatu!“

Niekde na skok, do polhodiny od Trnavy, kde by bolo na krok do lesa, ale zase nie príliš ďaleko od civilizácie. Skôr mať na blízku susedných chatárov, nie úplne na samote u lesa.

Môcť si vybehnúť na hríby, turistiku, v lete na kúpalisko, večer zavlažiť ústa v miestnom bufete, či reštaurácii, prípadne len tak si večer zakúriť v krbe a užívať si pohodu.

Ak premýšľate týmto smerom, mám pre Vás jeden tip.

Dvojpodlažnú chatovú bunku v bývalom pionierskom tábore na Dobrej Vode.

Dvojpodlažná chatová bunka je súčasťou monolitickej budovy so štyrmi samostatnými chatovými bunkami. Druhá v poradí.

Ponúka 42 m2 úžitkovej plochy, so vstupnou chodbou, kúpeľňou so sprchovým kútom a WC, kuchyňou rozdelenou štýlovým dreveným pultom a schodiskom.

Druhé podlažie, veľká obývacia miestnosť s terasou o výmere 10 m2. (2 x 5m).

Chata prešla v roku 2014 kompletnou rekonštrukciou, nové elektrické rozvody, dlažba, obklad, elektrický kotol na ohrev vody, sanita a sprchovací kút, štýlové zariadenie.

Možnosť rýchleho bezdrôtového internetu.

Bunka je zapísaná na samostatnom liste vlastníctva, pozemok pod chatou v podielovom spoluvlastníctve. Spoločná vodáreň, kanalizácia, platí sa iba za elektrinu za čerpadlo, veľmi nízke náklady: 33,- eur/ rok Urbáru za príjazdovú cestu, 60 eur/rok daň obci a odvoz smetí, elektrina podľa spotreby. Kúrenie krbom, dole elektrický radiátor.

Chata sa nachádza zhruba 1,5 km od centra obce Dobrá Voda, v obkolesení lesa, v chatárskej oblasti pod vrchom Mariáš, kúsok od letného kúpaliska a pod hradiskom Dobrá Voda.

Prístupová cesta do chatového údolia je asfaltová. Okolie ideálne na turistiku, hubárčenie, rekreáciu, v lete blízke kúpalisko aj s rôznymi kultúrno-spoločenskými akciami, v zime bežkovanie, 25 minút cesty autom z Trnavy, 1 hod 10 minút z Bratislavy.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie