Predaj reštaurácie 600 m2, Bojnice

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii
Typ: nezaradený priestor
Okres: Prievidza
Obec: Bojnice
Plocha: 8331 m²
Realitný maklér:
Žaneta Rakovská
0911 909 060

Ak hľadáte investičnú nehnuteľnosť na predaj v krásnom prostredí, neváhajte a pozrite si ponuku salašu Vígľaš v Bojniciach. Salaš Vígľaš je útulný a moderný komplex, ktorý ponúka nielen vynikajúcu gastronómiu, ale aj pohodlné ubytovanie a množstvo zábavy pre celú rodinu. Salaš sa nachádza na úpätí Strážovských vrchov, len pár minút od kúpeľného mesta Bojnice, kde si môžete vychutnať nádherný výhľad na Hornú Nitru a navštíviť zámok Bojnice, ZOO Bojnice alebo termálne kúpalisko. Salaš Vígľaš je ideálnym miestom pre relax a oddych od každodenného zhonu.

Salaš Vígľaš, ktorý je aktuálne mimo prevádzky, ponúka na predaj celý areál, ktorý sa skladá z reštaurácie a vinárne s kapacitou 54 osôb v interiéri a 60 osôb na vonkajšej terase, altánku s kapacitou 50 osôb, parkoviska pre 45 áut a ubytovania pre 16 osôb v dvoch dvojlôžkových izbách a dvoch apartmánoch (4 a 6-lôžkový). Salaš je vybavený všetkým potrebným zariadením a nábytkom, ktorý je súčasťou ceny. Salaš je obľúbenou destináciou pre turistov aj miestnych obyvateľov, ktorí si tu prídu pochutnať na tradičnej slovenskej kuchyni a ochutnať vynikajúce vína.

Pôvodný salaš bol postavený v roku 1968 a v roku 2013 bola ukončená kompletná, rozsiahla rekonštrukcia, modernizácia s prístavbami ďalších doplnkových stavieb, prístreškov a altánku.
Areál je veľmi dobre udržiavaný sa skladá z hlavného objektu ktorý tvoria: reštaurácia s kuchyňou, hlavná terasa, vináreň (salónik), ubytovacia časť a sociálne zázemie. K areálu patria aj ďalšie podzemné sklady, parkovacie a spevnené plochy, prípojky vody, plynu zo zásobníka, kanaliácie, ČOV, vrátnica, oplotenia, detské preliezky a nový objekt - altánok s kompletným, vnútorným zázemím a výčapom. Celková, užívaná výmera pozemkov areálu je 8.331 m2 z toho vo vlastníctve 6.482m2.

Ak máte záujem o túto jedinečnú príležitosť, neváhajte nás kontaktovať. Ďalšie podrobné podklady, projekty, fotografie, video, 360 virtuálnu obhliadku, obchodné informácie Vám radi na vyžiadanie zašleme.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie