Predaj pozemku 1539 m2, Banská Bystrica

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii
Typ: nezaradený priestor
Okres: Banská Bystrica
Obec: Banská Bystrica
Plocha: 1539 m²
Realitný maklér:
Marek Rojík
+421 903 359 254

Vo výhradnom zastúpení majiteľa vám ponúkame na predaj výnimočný pozemok pre rodinný dom v lukratívnej časti Banskej Bystrici na Suchom Vrchu.

Hodnotenie makléra:
Lokalitu Suchý vrch, netreba nejako špeciálne predstavovať. Jedná sa o veľmi lukratívnu lokalitu v Banskej Bystrici. Tento pozemok je situovaný v okrajovej pokojnej časti s krásnymi výhľadmi. Pozemok je oproti ostatným v tejto lokalite výnimočný najmä jeho umiestnením. Nie ste "zastrčený" niekde medzi domami uprostred výstavby, ale je pekne nad všetkými. Výmera pozemku a jeho poloha zabezpečuje aj dostatočné súkromie.
Pozemok sa nachádza na výbornom mieste na okraji výstavby s výmerou 1539 m2, ku ktorým pokiaľ budete chcieť si môžete dokúpiť aj ďalšie m2 od mesta BB. Pozemok je mierne svahovitý a celý rok slnečný s krásnym výhľadom. Príjazd na pozemok je zabezpečený cestnou komunikáciou. Na pozemku je elektrická prípojka, Voda a kanalizácia je na hranici pozemku, plyn tu nie je. Ďalšia výstavba nad týmto pozemkom sa v období najbližších 10 a viac rokov neuskutoční. Inžinierske siete sú skolaudované. V cene pozemku je aj projekt rodinného domu v hodnote 15 tis eur.

FINANCOVANIE:
Súčasťou našej kancelárie je zároveň hypotekárne centrum. Naša hypotekárna špecialistka s dlhoročnými skúsenosťami Vám rada vysvetlí a pomôže sa zorientovať v oblasti financovania.
Teším sa na obhliadku s Vami

Majiteľ pozemku si vyhradzuje právo rozhodnúť o najvýhodnejšej ponuke.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie