Predaj domu 96 m2, Partizánska Ľupča

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Realitný maklér:
Peter Bukna
0903 113 848

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj nehnuteľnosti v obci Partizánska Ľupča. Nehnuteľnosti sa nachádzajú na spoločnom dvore. Ide o starší rodinný dom, tri hospodárske budovy (jedna murovaná a dve drevené) a záhrada. Parcely na ktorých sú postavené nehnuteľnosti, nie sú vedľa seba, ale medzi nimi má parcely vo vlastníctve iný vlastník.

Rodinný dom bol postavený cca v roku 1950 z kameňa, má rozmery 7 x 16 m, je odpojený od elektriny aj vody, ale prípojky sú v tesnej blízkosti domu. Kanalizácia v obci nie je, preto treba vybudovať žumpu, alebo septik. Strecha bola menená v roku 1980 a je pokrytá šindľom.

Murovaná hospodárska budova je z väčšej časti postavená z kameňa s rozmermi 9 x 7 m, strecha sedlová, krytina eternit.

Drevené stavby majú murované rohové stĺpy z kameňa, ostatné časti sú z dreva. Strechy na týchto stavbách sú sedlové, krytina eternit. Jedna má rozmery 11 x 7 m a druhá 9 x 6 m.

Dom je možné po rekonštrukcii využívať na víkendové bývanie a hospodárske budovy využívať ako parkovanie, alebo prerobiť na altánok s krbom.

Nehnuteľnosti sa nachádzajú v pamiatkovej zóne Partizánskej Ľupči, preto akúkoľvek rekonštrukciu, treba konzultovať s pamiatkovým úradom.

Zabezpečujeme zdarma financovanie formou úveru a kompletný právny a popredajný servis.

POTREBUJETE POMÔCŤ S HYPOTÉKOU? vyplňte formulár a viete na čom ste:

http://hypoteka.remax-slovakia.sk/?s=547d6eab149e6ce38e00c63282d7585f

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie