REZERVOVANÉ! 4i rodinný dom v časti Nozdrkovce, Trenčín

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
149.000,- €
Typ: rodinný dom
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín
Realitný maklér:
+421903400425
Andrea Kotlebová
kotlebova@radoreality.sk

RADO Reality ponúka exkluzívne na predaj 4i rodinný dom, ktorý sa nachádza vo vyhľadávanej mestskej časti Nozdrkovce, ktorý bol kolaudovaný v roku 1968. Rodinný dom sa nachádza na pozemku o rozlohe 473 m2, je v pôvodnom stave a vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa. Je postavený z pálenej tehly.
Dispozične pozostáva z prízemia o rozlohe 100 m2, kde sa nachádza obývačka, spálňa, kuchyňa, predsieň, špajza, kúpeľňa a WC. Na poschodí sú ďalšie 2 podkrovné izby o rozlohe 30 m2. Dom je čiastočne podpivničený a rozloha pivničných priestorov je 43 m2.
Pozemok je rovinatý, ktorý si vie nový majiteľ prispôsobiť svojím potrebám. Kúrenie je zabezpečené krbovými kachľami a ohrev vody kotlom na tuhé palivo, nehnuteľnosť je napojená na obecnú vodu a verejnú kanalizáciu. Je tu možnosť sa pripojiť aj na plyn.
Nachádza sa vo vyhľadávanej časti Trenčína, odkiaľ je výborná dostupnosť do centra mesta, Tesca, OC Laugaricia a výborná dostupnosť na diaľnicu D1.
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať:
Andrea Kotlebová
RADO Reality Group
Tel.: 0903400425
E-mail: kotlebova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie