Pozemok s fantastickým výhľadom v Trenčianskych Tepliciach!

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
49.900,- €
Realitný maklér:
+421904887338
Ing. Michal Mišovec
misovec@radoreality.sk

RADO Reality Vám ponúka exkluzívny slnečný pozemok s nádhernými výhľadmi v Trenčianskych Tepliciach! Ak hľadáte nadštandardné miesto v blízkosti prírody, s dostatkom súkromia a nádhernými panoramatickými výhľadmi, no zároveň obľubujete zábavu a chcete mať kompletnú občiansku vybavenosť na dosah ruky, táto ponuka je práve pre Vás!
Rozmery pozemku sú približne 20 m x 26 m a výmera je 488 m2. Na hranici pozemku sa nachádza plyn, v blízkosti je elektrina a voda. Pozemok je výborný na stavbu rekreačnej nehnuteľnosti, do budúcnosti rodinného domu, nachádza sa slnečnom mieste v príjemnom prostredí s romantickým výhľadom. Výhodou je prístup priamo z asfaltovej cesty a tiež jeho juhozápadná orientácia. V prípade záujmu je možné pozemok zväčšiť o ďalších 674 m2.
Trenčianske Teplice sú od nepamäti mestom liečivých prameňov, relaxu tela a pokoja mysle a zaraďujú sa k najznámejším kúpeľom v strednej Európe. Na tomto romantickom mieste nájdete krásnu prírodu, promenády a celoročný bohatý kultúrny program. Samozrejmosťou je kompletná občianska vybavenosť. Krajské mesto Trenčín je vzdialené približne 13 km a diaľnica D1 10 km.
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:
Ing. Michal Mišovec
RADO Reality Group
Tel: +421 904 887 338
E-mail: misovec@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie