Predaj bytu (1 izbový) 37 m2, Nitra

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
79 999 €
Typ: jednoizbový byt
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Plocha: 37 m²
Realitný maklér:
Marián Szabó
0904515604

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj 1 izbový byt v Nitre za výbornú cenu. Nachádza sa na sídlisku Klokočina na Bellovej ulici.
Byt je v pôvodnom stave vhodný na rekonštrukciu, ideálne pre tých, ktorí hľadajú priestor s potenciálom a chcú si ho upraviť podľa vlastných predstáv.
Vieme Vám pomocť s prerábkou bytu podľa vašich predstáv, doba prerábky trvá cca 3 mesiace. Fotky v inzeráte sú z nedávnej rekonštrukcie identického bytu (fotky sú pre inšpiráciu).
Má výmeru 37 m2, je bez balkónu, nachádza sa na druhom poschodí z piatich, čo zabezpečuje dostatok súkromia a výhľad na okolie. Pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s wc, kuchyne s obývačkou a spálne. K bytu prislúcha aj pivnica.

Okrem toho byt ponúka vynikajúcu lokalitu s kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádza škôlka, základná škola, potraviny, zastávka MHD, zdravotné stredisko, poliklinika, Family Centrum s obchodmi (potraviny, obuv, odevy), kostol...

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie