2 izbový byt v centre mesta - Hviezdoslavovo námestie na prenájom

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Reality Bratislava, s.r.o., ktorá má celkovo 780 realitných ponúk.
Reality Bratislava, s.r.o.
900 €/mesiac
Typ: dvojizbový byt
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
Monika Zacharová
zacharova-ZVNC-reality.ba

Podrobný popis
Ponúkame Vám na prenájom krásny 2izbový byt v úplnom centre mesta na Hviezdoslavovom námestí. Napriek tomu, že byt je v samom centre, je tichý s výhľadom na Dunaj. Byt bol citlivo zrekonštruovaný vďaka čomu bol zachovaný jeho jedinečný charakter historickej nehnuteľnosti spojený s eleganciou. Byt má rozlohu 72 m2, 3/6 poschodie (bez výťahu).
Dispozícia:Byt pozostáva zo vstupnej chodby spojenej s priestrannou kuchyňou, kúpeľne so sprchovacím kútom a samostatným WC, komorou, tichej spálne s veľkým vstavaným šatníkom s oknom do vnútorného spoločného nádvoria a priestrannej obytnej miestnosti s výhľadom na Dunaj, vďaka čomu byt poskytuje dostatočné ticho a súkromie aj na prácu z domu. Byt bol kompletne prerobený a je vybavený novým, účelným nábytkom. Prenajíma sa kompletne zariadený.Vybavenie: Kompletne vybavená kuchynská linka, teplovzdušná rúra, mikrovlnná rúra, chladnička, umývačka riadu, práčka, sušička, vysávač, dvojlôžková posteľ, skriňa na oblečenie, knižnica, pracovný stôl, komoda, jedálenský stôl. Byt je vybavený klimatizáciou a rekuperáciou čo zvyšuje komfort a štandard bývania. Súčasťou ceny nájmu je aj internetové pripojenie (300 mb/s) a TV (40 staníc).Byt je vhodný pre 1 - 2 osoby a je k dispozícii od 15.1.
Lokalita: všetko na dosah, SND, Národná galéria, pešia zóna, reštaurácie, kaviarne, zastávky MHD, Univerzita Komenského, banky – všetko v pešej dostupnostiCena: 900 EUR + energie 120 EUR.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie