BOSEN | Predaj polyfunkčný Meštiacky dom, ulica Štefánikova - Trnava, 1.223 m2

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Delta Property, ktorá má celkovo 47 realitných ponúk.
Delta Property
Cena v RK
Typ: rodinný dom
Okres: Trnava
Obec: Trnava
Realitný maklér:
+421 944 288 368
Adam Belianský
beliansky@bosen.sk

Bosen Group Vám ponúka na predaj rodinný dom v centre Trnavy na Štefánikovej ulici. Budova sa momentálne prenajíma a je 100%-ne dlhodobo obsadená. V budove sa prevádzkuje reštaurácia, cukráreň, kaviareň, lekáreň a niekoľko samostatných kancelárií. Po malých úpravách je možné dom prerobiť na 6 bytových jednotiek o veľkosti cca 100 m2 spolu s parkovacími miestami vo dvore so zachovaním nebytových priestorov k prenájmu.

DOM: Jedná sa o historickú dvojposchodovú budovu v centre mesta pri Trojičnom námestí. V roku 2001 az 2004 prešla kompletnou rekonštrukciou, pričom 1. poschodie prešlo v roku 2018 ešte raz rekonštrukciou, kde bola vymenená komplet elektroinštalácia vrátane LED osvetlenia, kanalizácie, vodovodné potrubia, sanity, podlahy a sadrokartónové stropy. Úžitková plocha celého objektu je 1.222,84 m2.

Dom sa predáva spolu s investičným developerským projektom, pričom pri zachovaní aktuálneho stavu je výnos 80.000 € ročne. V prípade záujmu Vám vieme poskytnúť projekt s investičným zámerom.

POZEMOK: Má celkovú výmeru 1.059 m2.

PARKOVANIE: Po malých úpravách je možné vytvoriť vo dvore domu 10 až 14 parkovacích miest.

CENA: Viac informácií o cene a nehnuteľnosti Vám poskytneme prostredníctvom realitného makléra. K dispozícií znalecký posudok.

LOKALITA: Štefánikova ulica sa nachádza v samom centre historickej Trnavy v tesnej blízkosti Trojičného námestia. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti priamo pri dome (obchody, reštaurácie, kaviarne, lekárne, školy, MHD, obchodné centrum, pošta).

MAKLÉR: Adam Belianský
+421 944 288 368
beliansky@bosen.sk
Klaudia Jenischová
+421 919 188 524
jenischova@bosen.sk

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie