Výrazne znížená cena! Priestranná novostavba rodinného domu v slepej uličke v obci Čalovec

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
80 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Komárno
Obec: Čalovec
Plocha: 230 m²
Plocha pozemku: 583 m²
Realitný maklér:


Popis
Kvalitná novostavba tehlového domu sa nachádza v tichej uličke obci Čalovec, vzdialenej iba 17 km od okresného mesta Komárno.

Obytná plocha domu je cca 230 m2 a skladá sa z dvoch samostatných častí.
V prvej časti sa nachádza veľká obývacia miestnosť, kde je priestoru naozaj veľa aj pre veľkú kuchyňu s jedálňou, tri nepriechodné izby, priestranná kúpeľňa a technická miestnosť so šatníkom.
V druhej časti domu je jedna miestnosť, kde pôvodne mala byť samostatná kuchyňa s terasou. V celom dome je podlahové kúrenie.
Plyn, obecná voda aj elektrika na pozemku. Odpady sú riešené žumpou bez prepadu.
Stavba tohto domu sa začala realizovať v roku 2021.

Pozemok je vo veľkosti 583 m2, ďalších 1211 m2 je možné odkúpiť od obce. Pozemok je slnečný, rovinatý a nachádza sa na ňom rozostavaná dvoj-garáž, dielňa a jedna väčšia miestnosť, ktorá mala slúžiť ako posilňovňa. Prístupová cesta je asfaltová.

Nehnuteľnosť je vhodná aj pre väčšiu rodinku, ktorá si potrpí na svoj osobný priestor, ale dbá aj na spoločné a šťastné spolužitie v pekných spoločných priestoroch. Výhodou tejto nehnuteľnosti je, že si ju nový majiteľ vie prispôsobiť svojim predstavám.

Obec Čalovec sa nachádza 90 km od Bratislavy, 17 km od termálneho kúpaliska Komárno. Vodný mlyn Kolárovo je vzdialené 11 km a cyklotrasa Komoča – Kolárovo – Komárno 15 km. Rieka Dunaj je vzdialená 7 km.

V obci sa nachádza základná občianska vybavenosť: materská škola, základná škola 1- 4, lekár, pošta, potraviny, cukráreň, detský park, pohostinstvo.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie