PREDANÉ - Predaj domu 62 m2, Buková

Typ: rodinný dom
Okres: Trnava
Obec: Buková

Vitajte v Realitnej kancelárii RE/MAX! Máme pre vás exkluzívnu ponuku rodinného domu v obci Buková, ktorý je práve na predaj. Tento dom s pozemkom o celkovej výmere 1095m² ponúka ideálnu príležitosť pre váš nový domov.

Pri vstupe do domu vás privíta útulná kuchyňa o rozlohe 10,5m² (3,5mx3m), za ňou sa nachádza kúpeľňa spojená s toaletou s rozlohou 5,4m² (2mx2,7m). Na ľavej strane sa nachádza priestranná obývačka s rozlohou 15,12m² (3,6mx4,2m), zatiaľ čo na pravej strane nájdete manželskú spálňu o rozlohe 14,44m² (3,8mx3,8m) a ďalšiu izbu s rozlohou 15,7m² (4,13mx3,8m). Celkovo ponúka tento dom plochu 61,16m².

Na pozemku sa nachádza aj garáž s rozlohou 25m², ktorá poskytuje dostatok miesta. V podkroví vás prekvapí veľkorysý úložný priestor vo veľmi dobrej kondícii. Tento priestor vám tiež ponúka možnosti vybudovania ďalších izieb podľa vašich potrieb.

Dom je postavený v kombinácii kameňa a tehly, a strecha bola rekonštruovaná vrátane nosnej konštrukcie v roku 2012. Strešná krytina od značky Bramac zabezpečuje vysokú kvalitu a odolnosť. Okrem toho bol dom v tom istom roku oddrenážovaný do hĺbky 1,5m. Zateplenie domu sa týka aj stropov a podlahy, čo prispieva k úspore energie a komfortnému bývaniu.

V rámci pozemku je k dispozícii aj studňa s hĺbkou 9 metrov a vysokým celoročným stĺpcom vody. Odpad je riešený vlastným septikom o veľkosti 5,5m³. Dispozičné a prevádzkové riešenie domu je prehľadné a bezkolízne, čo prispieva k pohodlnému a praktickému bývaniu.

Tento dom je tiež napojený na rozvody inžinierskych sietí, ako je elektrina, voda a plyn, čo zabezpečuje všetky potrebné pohodlia pre moderný život. V obci je plánované zavedenie optického internetu.

Okrem výhod samotného domu je obec Buková situovaná v blízkosti vodnej nádrže Buková, čo je krásne miesto na rekreáciu a aktívne trávenie voľného času. Tu si môžete užiť člnkovanie, rybolov, hubárčenie, turistiku a ďalšie aktivity v prírode. V obci sú k dispozícii tenisové kurty a nové detské ihrisko.

Vzdialenosť od Bratislavy Dúbravky 62 km /50 minút autom/
Vzdialenosť od Trnavy 27 km /30 minút autom/.


Ak hľadáte rodinný dom v tichom a príjemnom prostredí s dostatkom priestoru, táto ponuka je pre vás. Nezmeškajte príležitosť získať tento exkluzívny dom v obci Buková. Kontaktujte nás ešte dnes a dozviete sa viac. Vaša vysnívaná rodinná idyla v Bukovej vás čaká!

CENA: 129.000,-€ vrátane kompletného servisu realitnej kancelárie RE/MAX Diamond s garanciou kvality ISO 17024. Bezplatne Vám vybavíme hypotekárny úver s čo najnižším úrokom.
Odporúčam obhliadku.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie