4 - izb. byt s romantickou atmosférou, SNP Považská Bystrica

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
155 000 €
Realitný maklér:
0948 196 806
Gabriela Garguláková
gargulakova-ZVNC-dobrereality.sk

Hľadáte šikovné bývanie v tichej lokalite s romantickou atmosférou? Jeden príjemný 4- izbový byt s nádherným výhľadom tu máme pre Vás.

Byt má rozlohu až 87 m2 a nachádza na 4 poschodí panelového domu, ktorý prešiel pred 2 rokmi úplnou rekonštrukciou a zateplením. Súčasťou rekonštrukcie bol vymenený výťah za moderný a bezpečný. K bytu prislúchajú aj 2 pivnice.

Byt pozostáva z:
kuchyne, špajze, obývačky, spálne, 2 obývacích izbieb, kúpelne a chodby.
V kuchyni nájdete rohovú kuchynskú linku a z okna Vás očarí nádherný výhľad, či už na okolité domy alebo prekrásne pohorie. Kuchyňa s obývačkou je orientovaná na východ, ostatné izby na západ. Na západnej strane môžete pozorovať romantické západy slnka z balkóna, na ktorý prejdete zo spálne.

V obývačke, v spálni je šedý koberec a v ostatných izbách plávacia podlaha. V kúpelni Vás čaká klasická vaňa.


LOKALITA
Sídlisko SNP je tiché prostredie plné zelene. Výborná a komfortná poloha bytu s nádherným výhľadom na okolitú prírodu a s plnou občianskou vybavenosťou - materské škôlky, základná škola, detské ihrisko, a neďaleko je aj obchodný dom Tesco či športová hala...

Vynikajúca dostupnosť do centra mesta Považská Bystrica, nakoľko 100 m pred bytovým domom sa priamo nachádza zástavka MHD, potraviny COOP Jednota, lekáreň, základná škola a umelecká škola manželov Kardošovcov.


ODPORUČENIE MAKLÉRA
Tento šikovný 4-izbový byt sa nachádza v tichej lokalite s plnou občianskou vybavenosťou. Je vhodný pre ľudí, ktorý chcú mať len kúsok k obchodného domu Tesco a tiež pre rodiny s deťmi, nakoľko sa len na skok nachádza tanečná škola pre Vaše ratolesti.

AK SA ROZHODUJETE, KONTAKTUJTE MA A DOHODNITE SI OBHLIADKU.

CENA
155 000 Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o.

V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. č.: +421 948196 806

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie