Pekná vidiecka chalupa pod Strážovskými vrchmi na predaj

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
119 000 €
Typ: chalupa
Okres: Bánovce nad Bebravou
Obec: Čierna Lehota
Plocha: 90 m²
Plocha pozemku: 220 m²
Realitný maklér:


Popis
Kompletne zrekonštruovaná priestranná chalupa v krásnom tichom prostredí koncovej obce Čierna Lehota vzdialenej 25 km od okresného mesta Bánovce nad Bebravou na predaj.
Táto históriou dýchajúca nehnuteľnosť bola postavená pred viac ako 100 rokmi z prírodných materiálov a v nedávnej dobe bola citlivo zrekonštruovaná snažiac sa zachovať pôvodné (napr..okná, trámy,) prvky a doplniť ich vhodnou alternatívou, aby bol približne zachovaný ráz dobovej dedinskej chalupy. Nehnuteľnosť bola kompletne zrekonštruovaná( oddrenážovanie, nové podlahy, nové rozvody elektriky, vody, nová krytina, nový komín atď..) a dispozične ponúka priestranné a komfortné bývanie. V prízemí je situovaná kuchyňa súvisle prepojená s prednou veľkou obývacou izbou so vstupom do menšej izbičky, v zadnej poníženej časti prízemia je umiestnená spálňa a priestranná kúpeľňa s toaletou do ktorej sa dá prakticky dostať aj z vonkajších priestorov. Na poschodí v takzvanej výške je umiestnená pekná dobová izba. Za chalupou je príjemné posedenie aj pre viac ľudí . Ku chalupe patria aj podiely na okolitých pozemkoch. Ak hľadáte štýlovú chalupu , nepotrebujete mať veľký pozemok a nie ste ochotný prerábať tak pravdepodobne ste našli budúci cieľ vašich chalupárskych dní v obkolesení ukľudňujúcej zelene a priateľských susedov.

Celé okolie ponúka relax v okolitých lesoch , turistiku, cykloturistiku a hubárčenie. Tento kraj patrí medzi miesta s najčistejším ovzduším na celom Slovensku. Vzdialenosť od diaľnice je cca 37 km.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie