PREDANÉ - Prenájom bytu (3 izbový) 69 m2, Bratislava - Petržalka

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava V
Obec:
Plocha: 69 m²

Realitná kancelária REMAX Vám ponúka exkluzívne na prenájom priestranný 3i byt na Hálovej ul. v Bratislave – Petržalke. Byt sa nachádza na 5. p. / 12 p. v zateplenom obytnom dome. Tento krásne a vkusne zrekonštruovaný byt o podlahovej ploche 69 m2 Vám ponúka tri plnohodnotné izby bohaté na priestor, kde sa nebudete cítiť stiesnene a každý z vás si v ňom nájde svoje miesto. Veľkorysé šatníkové skrine v izbách Vám zaručia dostatok úložného priestoru a byt Vám zabezpečí tiché, pokojné a spokojné bývanie.

Byt je vďaka svojmu dispozičnému riešeniu jedným z najžiadanejších bytov na prenájom – zo vstupnej haly / chodby sa vchádza do priestrannej obývačky, odkiaľ vojdeme do menšej detskej, alebo študentskej izby. Ďalej vojdeme do manželskej spálne a z obývačky sa dostaneme do samostatnej kuchyne, ktorá má výstup na loggiu. Z chodby sa dostaneme do samostatnej kúpeľne so sprchovým kútom a samostatného WC.
Obývačka vznikla šikovnou dispozičnou zmenou v byte a to zbúraním priečky najmenšej izby, čím sa celý byt presvetlil denným svetlom, zväčšil sa vnútorný priestor bytu a byt je tak vzdušný a priestranný. Je zariadená štandardne avšak jej výhoda spočíva v tom, že ak máte svoj obľúbený nábytok, môžete si ho priniesť so sebou.

Menšia izba môže slúžiť ako detská alebo študentská izba. Je zariadená priestrannou šatníkovou skriňou a rozkladacou posteľou, ktorá bola robená na mieru pre túto izbu.

V spálni je po celej dĺžke vstavaná skriňa, kde každá žena uloží svoje najkrajšie kúsky šiat. Určite Vás očarí manželská posteľ, ktorú majitelia farbene zladili s celou spálňou do jedného celku.

Na mieru vyrobená kuchynská linka kladie dôraz na praktickú stránku kuchyne a decentné línie kuchynskej linky už len zvýrazňujú zladenie kuchyne ako celku v byte. Dostatok odkladacích priestorov, prakticky umiestnený sporák, drez a umývačku riadu ocení každý, kto rád varí alebo pečie.
Byt je k dispozícii podľa dohody, obhliadky sú možné po dohode. V prípade nutnosti je možné využiť odkladací priestor v pivnici, ktorá patrí k bytu.

Byt je kompletne zrekonštruovaný – plávajúce podlahy, dlažba, sanita, plastové okná, a pod. Obytný dom je zateplený, nová strecha a výťah. V okolí je výborná občianska vybavenosť – školy a škôlky, detské ihriská, v pešej dostupnosti obchody a reštaurácie. MHD je to 5 minút do centra mesta a poteší aj absolútna blízkosť Chorvátskeho ramena.

Jednoznačná výhoda tohto bytu je jeho poloha – rýchla dostupnosť do mesta, na obchvat na smery Žilina, Brno a D4/R7.
Nájom bytu je bez domácich zvierat.
Cena prenájmu: 800,- € vrátane energií, TV a internetu Orange / mesiac.

Je požadovaný depozit vo výške mesačného nájmu. Odmena pre RK vo výške 50% z mesačného nájmu.

Kontakt: Ing. Dominik Čačo, 0915 721 104, dominik.caco@re-max.sk

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie