Na predaj podkrovná, murovaná chata 70m2 na Zúgove v Nových Zámkoch.

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
1 €
Typ: chalupa
Okres: Nové Zámky
Obec: Nové Zámky
Plocha: 120 m²
Realitný maklér:
0908 135 914
Dušan Jurík
jurik-ZVNC-dobrereality.sk

Ponúkame na predaj celoročne obyvateĺný rekreačný domček na pozemku o rozlohe 400m2 v časti ,,Zúgov v Nových Zámkoch. Bol postavený a skolaudovaný v roku 2013.Dispozičné riešenie : prízemnú časť tvorí vstupná predsieň,obývačka spojená s kuchyňou,kúpeíňa,WC a malá technická miestnosť.Podkrovie tvoria dve samostatné izby. Dom. je zateplený má plastové okná. .Kúrenie je riešené v kombinácii podlahové kúrenie,radiátory a krb s rozvodom teplého vzduchu do horných izieb. Je pripojený na elektriku 230/400 V.Má vlastnú studňu s el.čerpadlom s rozvodmi do celého domu. Odpadová voda je napojená na žumpu.Pozemok je udržiavaný vysadený okrasnými drevinami a záhonmi.K dispozícii je altánok a samostatná pivnica 2x4m. Možnosť parkovania pre 1 auto vo dvore. Domček sa predáva bez zariadenia s možnosťou dohody.. Viac info na tel.čisle 0908135914. LEN PRE VÁŽNYCH ZÁUJEMCOV ...!

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie