PREDANÉ - Predaj domu 60 m2, Tesárske Mlyňany

*REZERVOVANÉ* Exkluzívne iba u nás! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj čerstvo zrekonštruovaný 2-izbový rodinný dom v obci Tesárske Mlyňany na Hlavnej ulici. Nachádza sa v miestnej časti Tesáre nad Žitavou, iba 1,5 km od výjazdu na diaľnicu R1 (Bratislava – Nitra – Banská Bystrica). Do okresného mesta Zlaté Moravce je to 10 minút autom, Vráble sú vzdialené 15 minút.

Rozloha pozemku: 574 m2 - rovinatý a čiastočne oplotený.
Obytná plocha: cca 60 m2.
Dispozícia RD: veľká predsieň, samostatné WC s bojlerom, kúpeľňa so sprchovým kútom, spálňa, obývačka, kuchyňa. Z vonkajšej strany domu sa dá dostať do technickej časti, kde sa nachádza veľká pivnica a 2 skladovacie miestnosti, ktoré je možné využiť aj na iný účel.
Inžinierske siete – vlastná studňa, elektrina, voda, kanalizácia. Plyn a optika pred pozemkom.

V rámci kompletnej rekonštrukcie rodinného domu bola vymenená strecha a prestrešená aj zadná časť, kde sa pôvodne nachádzali hospodárske stavby. Vymenené nové plastové okná a dvere, elektrické podlahové kúrenie, nové podlahy a kvalitné španielske dlažby, príprava na osadenie kuchynskej linky a radiátorov, nová kúpeľňa so sprchovým kútom, vymaľovanie, zateplenie a fasáda. Momentálne prebieha príprava na inštaláciu nových prípojok elektriny a vody, odizolovanie základov a vybetónovanie vstupnej časti a menšej terasy.

Cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie