PREDANÉ - Prenájom bytu (2 izbový) 52 m2, Dunajská Streda

Typ: dvojizbový byt
Okres: Dunajská Streda
Obec: Dunajská Streda
Plocha: 52 m²

Realitná kancelária RE/MAX exkluzívne ponúka na prenájom 2 izbový byt na Nemešsegskej ulici v Dunajskej Strede. Rozloha podlahovej plochy bytu je 52 m2. Byt je tvorený 2 izbami a príslušenstvom, ktorým je predsieň, kuchyňa, kúpeľňa a WC.

Vybavením bytu je predsieň – dvojdverová skriňa; kuchyňa – kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi – indukčná varná doska, elektrická rúra - chladnička, obývacia izba – sedacia súprava, konferenčný stôl, sektorový nábytok, jedálenský stôl so 4-mi stoličkami, klimatizačná jednotka; spálňa – dvoj posteľ, dvojdverová skriňa; kúpeľňa – vaňa, umývadlo so skrinkou, pračka, kotol; toaleta – toaletná misa, pričom uvedené vybavenie zostáva v byte aj počas doby nájmu a súčasťou nájomného je aj nájomné za uvedené vybavenie bytu.

S užívaním predmetu nájmu je spojené poskytovanie týchto služieb spojených s nájmom – dodávka elektriny, vodné, stočné, dodávka teplej úžitkovej vody, dodávka tepla, odvoz a likvidácia komunálneho odpadu, internet, káblová televízia.

K bytu patrí aj parkovacie státie pod polyfunkčným domom.

Mesačný nájom je 600 EUR s réžiou maximálne pre 2 osoby. V byte nie je povolené fajčenie ani chov zvierat.
Minimálna doba nájmu 1 rok a pri uzatvorení nájomnej zmluvy je potrebné uhradiť 2-mesačnú kauciu a aktuálny mesačný nájom.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie