PREDANÉ - Zrekonštruovaný veľkometrážny 3-izbový byt na Dlhej ulici

Typ: trojizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 80 m²

Ponúkame Vám na predaj 3-izbový veľkometrážny byt v Prievidzi, na Dlhej ulici. Byt má úžitkovú plochu 80m2. Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome v peknej tichej lokalite Dlhej ulice, ktorá ponúka svojou polohou kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, potraviny lekáreň, MHD, škola, škôlka, pošta). V blízkosti bytového domu sa nachádza detské ihrisko, čo určite ocenia rodiny s deťmi. V lokalite sú nové chodníky, asfaltová cesta a parkovisko pred, aj za bytovým domom. Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou. Zateplenie bytového domu sa uskutočnilo v r. 2015. Následne bola vymenená strecha a plastové okná v celom vchode.

Byt sa nachádza sa na vyvýšenom prízemí zo 7. poschodí bytového domu s výťahom. Byt prešiel kompletnou nadštandardnou rekonštrukciou a to jadra, kúpeľne, WC, ale aj elektrických rozvodov, ktoré sú medené. Okná v byte sú plastové, miestnosti je internetové pripojenie, káblová a satelitná TV.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie