PREDANÉ - EXKLUZIVNE !.prenajmem 4 izbový byt v obci Machulince

Typ: štvorizbový byt
Okres: Zlaté Moravce
Obec: Machulince
Plocha: 100 m²

Bývanie pod horou v tichej uličke a 200m od jazera v obci Machulince. Ponúkame Vám na prenájom zariadený 4 izbový byt v rodinnom dome s pripojením na internet a TV - SKYLINK s väčším výberom programov. Úžitková plocha je 100m2. Nachádza sa na 1. poschodí s terasou. Byt má svoj vlastný vchod so svojimi meračmi na vodu, elektriku a plyn. Dom bol prerobený na bytové jednotky a moderne zrekonštruovaný v roku 2022. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa spolu s WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, chladnička, sporák, mikrovlnka.Výhody: slnečný, tiché prostredie, zateplený rodinný dom. Parkovanie vo dvore aj pred domom. Cena 600 €/mesiac plus energie 130,- eur.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie