PREDANÉ - Na predaj novostavba v obci Topoľnica

Typ: nezaradený priestor
Okres: Galanta
Obec: Topoľnica
Plocha: 160 m²

Moderný dom inšpirovaný tradičnou juhoslovenskou architektúrou, ktorý kombinuje osvedčené prístupy k stavaní rodinných domov s modernými technológiami a súčasnými potrebami rodiny 21. storočia. Dokonalé premyslený dom s užitnou plochou až 160 m2 môže slúžiť ako dvojgeneračný či čiastočne komerčný objekt (samostatný vstup). Miestnosti v prízemí sú priamo prepojené zo záhradou, francúzke okná stierajú hranicu medzi interiérom a exteriérom, vstupný gánok má nielen praktickú, ale i estetickú funkciu- poskytuje potrebný tieň a dotvára vidiecky charakter domu. Pobytová záhradka má ideálnu veľkosť pre každého, kto si chce pobyt vonku užiť a nie byť jej otrokom. Nechýba zateplenie, potrebné siete, podlahové vykurovanie v celom objekte, zdrojom je moderné tepelné čerpadlo. V dome je príprava na krb(na výber dve miesta). V prípade záujmu je možné dokončiť interiér v spolupráci s architektom stavby.
Ide o veľmi kvalitne spracovaný, samostatne stojaci poschodový tehlový dom, majiteľ si dal záležať na detailoch
Dom sa predáva v štádiu skolaudovaný holodom, oplotenie z 3 strán je súčasťou holodomu. Možnosť dokončenia do štádia štandard ( interiér - podlahy, obklady, dvere, sanita a exterier – chodníky a parkovacie miesta zo zámkovej dlažby ) za 30 000€
Na pozemku sa nachádzajú všetky IS: voda, elektrina, kanalizácia, optika
Energetický certifikát A0
Podlahové kúrenie je elektrické teplovodné
Rodinný dom pozostáva s dvoch poschodí.
Prvé poschodie pozostáva so zádveria vo výmere 4.18m2,chodba 13,68m2, spálňa 13.13m2,kúpeľna 6,13m2, technická miestnosť a práčovňa-5,43m2,obývacia izba s jedálňou-26,98m2, kuchyňa-8,69m2.
Druhé podlažie:Chodba-15,17m2, izba-30,60m2,WC-1,60m2,kúpeľňa-7,35m2 druhá izba-28,92m2.
Lokalita:
Obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, materská škôlka, základná škola, obchod. Veľkou výhodou je železničná doprava .Neďaleko sa nachádza vodnú dielo Kaskády.
V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na tel. č. 0917 223 089
Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie