PREDANÉ - PRENAJATÉ! Zariadený 2i byt v novostavbe, 2 parkovacie miesta+loggia

Typ: dvojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín

IBA U NÁS! RADO Reality Vám ponúka na prenájom slnečný zariadený 2- izbový byt v novostavbe v Soblahove.
Byt s výmerou 51 m2 sa nachádza na 4. poschodí, prislúcha k nemu murovaná pivnica a 2 parkovacie miesta.
Dispozične pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, spálne, obývacej izby spojenej s jedálenským kútom a kuchyňou, kúpeľne so sprchovým kútom a samostatnej toalety. 1 stena obývacej izby je presklená s výstupom na lodžiu s nádherným výhľadom na okolitú prírodu.
Byt sa prenajíma zariadený, je pripravený ihneď k nasťahovaniu.
V samostatnej spálni, ktorá poskytuje dostatok súkromia a pohodlia je manželská posteľ s úložným priestorom, 2 nočné stolíky s nočnými lampami, vstavané skrine s množstvom úložného priestoru a zaujímavo riešené stropné osvetlenie ovládateľné aj pomocou aplikácie.
V obývacej izbe je k dispozícii rozkladacia pohovka s úložným priestorom, konferenčný stolík, závesné úložné skrinky a veľká televízia.
Praktická a elegantná kuchynská linka s LED podsvietením je zariadená modernými spotrebičmi, samozrejmosťou je umývačka riadu, elektrická rúra, vstavaná chladnička s mrazničkou. Kuchynský ostrovček s množstvom úložného priestoru, varnou doskou, vysúvateľnými elektrickými zásuvkami a výkonným komínovým digestorom plynule nadväzuje na jedálenský kút s okrúhlym stolom a stoličkami. Spája sa tak priestor na pohodlné varenie a príjemné spoločné posedenie.
Vychytávkou v kúpeľni je priestranný sprchový kút s podsvietením na diaľkové ovládanie. Je tu rebríkový radiátor, pračka, moderné zrkadlo so zabudovaným podsvietením, umývadlo, skrinka pod umývadlom s úložným priestorom a plynový kotol. V chodbe je rohová úložná skriňa, polica na topánky a nástenná vešiaková zostava.
V celom byte je podlahové kúrenie.
Novostavba bytového domu z roku 2017 s bezbariérovým vstupom a výťahom až pre 6 osôb je situovaná mimo hlavnej cesty. Poskytuje kľudné bývanie s príjemnou susedskou atmosférou.
Nehnuteľnosť sa nachádza v atraktívnej a vyhľadávanej lokalite, obec Soblahov je od Trenčína vzdialená len 4km. Pravidelné spojenie s krajským mestom zabezpečuje autobusová doprava. Soblahov leží v krásnom prostredí s množstvom zelene, lesov a kopcov, takže okrem kľudu ponúka aj výborné možnosti pre turistiku, cyklistiku a iné športové aktivity.
V rámci občianskej vybavenosti sa tu nachádza základná škola s materskou školou, multifunkčné ihrisko, potraviny, praktický lekár pre dospelých, či obľúbený hostinec "U Ondreja".
link na 3D virtuálnu prehliadku: https://my.matterport.com/show/?m=eUWfhgKvaJo
Cena prenájmu je 600,- eur mesačne vrátane energií. V cene je zahrnutý aj internet a TV Magio + 2 parkovacie miesta.
Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí 1 mesačné nájomné vopred plus vratný depozit vo výške 2 mesačných nájmov vrátane záloh za energie.
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať:
Mgr. Zuzana Luprichová
RADO Reality Group
Tel.: +421 903 400 463
E-mail: info@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté aj vyhotovenie nájomných zmlúv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie