PREDANÉ - Stavebný pozemok 1299m2, Trenčín - Skalka nad Váhom

RADO Reality Vám ponúka na predaj stavebný pozemok v Trenčíne – Skalka nad Váhom.
Pozemok o výmere 1299 m2 poskytuje dostatočný priestor pre rôzne možnosti využitia. Jeho rozloha umožňuje výstavbu rodinného domu. Okolie pozemku je obklopené zelenými plochami a prírodou, čo poskytuje príjemné a uvoľnené prostredie.
Pozemok, je vybavený inžinierskymi sieťami. To znamená, že v ňom sú dostupné dôležité pripojenia ako elektrina, voda a kanalizácia. Táto infraštruktúra je dôležitá pre budúce využitie pozemku a umožňuje komfortné a moderné bývanie. Okrem toho je tiež urobený projekt na výstavbu domu na tomto pozemku. Projekt zahŕňa plány na architektúru a dispozíciu domu, aj ďalšie technické podrobnosti týkajúce sa výstavby. Tento projekt môže ale nemusí pomôcť novému majiteľovi, ktorý si chce postaviť vlastný dom. Možná výstavba domu na kľúč. Je dôležité poznamenať, že prebiehajú prípravné práce smerom k získaniu stavebného povolenia. To znamená, že majiteľ aktívne pracuje na získaní potrebných povolení od príslušných orgánov.
Pozemok je situovaný v blízkosti základných občianskych vybaveností, ako sú obchody, reštaurácie, školy a zdravotnícke zariadenia, čo zaručuje pohodlné a komfortné bývanie pre jeho obyvateľov.
Link na video obhliadku: https://www.youtube.com/watch?v=z5ikRrD2cKQ
Cena pozemku je 103.920,-€
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku pozemku ma neváhajte kontaktovať: Rastislav Horňák
RADO Reality Group
Tel.: +421 950 440 748
E-mail: hornak@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie