Dvojposchodová chatka na brehu rieky Dunaj v obci Radvaň nad Dunajom

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
56 990 €
Typ: nezaradený priestor
Okres: Komárno
Obec: Radvaň nad Dunajom
Plocha: 40 m²
Plocha pozemku: 384 m²
Realitný maklér:


Popis
Táto pôvodná dvojposchodová chatka sa nachádza v tesnej blízkosti rieky Dunaj na okraji obce Radvaň nad Dunajom.

Stojí na pozemku s celkovou rozlohou vyše 380 m2. V záhrade za chatkou je zasadených zopár radov viníc a rastie tu aj niekoľko ovocných a okrasných stromov. Polievanie je zabezpečené vodou zo studne.

Chatka pozostáva z dvoch poschodí so samostatným vstupom cez priestranné terasy. Spodné poschodie má dokonca dva vchody. Nachádza sa tu predsieň, kuchyňa s jedálňou a spoločenskou miestnosťou a kúpeľňa s WC.
Na poschodí sú dve miestnosti, ktoré boli využívané ako spálne.

Do chatky je zavedená elektrina a voda z vlastnej vŕtanej studne, ktorá je zavedená aj na horné poschodie. Kúrenie je riešené kachľami na tuhé palivo.

Ku chatke vedie nespevnená cesta. Nachádza sa v intraviláne obce, avšak v záplavovom území. To znamená, že keď príde 100 ročná voda - cca každých 50 rokov, tak spodné poschodie chatky zaplaví Dunaj. Existuje však riešenie aj na takúto situáciu a základy chatky sú tak pevné, že chatka stojí nedotknutá.

Breh rieky Dunaj je vzdialený len na pár krokov od chatky, vedie k nemu cestička pomedzi stromy. Preto je miesto ideálne pre rybárov, kajákarov a ďalších nadšencov Dunaja.

Neďaleko od chatky stavajú kompu, ktorá bude onedlho spustená do prevádzky, tým pádom bude umožnený rýchly prechod na druhú stranu Dunaja, do maďarskej obce Neszmély. Centrum obce sa nachádza 1,4 km, kde nájdete základnú občiansku vybavenosť. V obci sú aj dve skvelé reštaurácie.

Len 4,5 km je vzdialené termálne kúpalisko a wellness Patince. Okresné mesto Komárno s krásnym historickým centrom je vzdialené cca 19 km. Okolie je známe nielen po termálnych prameňoch a historických pamätihodnostiach, ale aj po skvelom víne a množstvu slnečných dní, ktoré robia z tohto miesta obľúbenú letnú destináciu chalupárov.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie