PREDANÉ - Prenájom bytu (2 izbový) 66 m2, Zlaté Moravce

Typ: dvojizbový byt
Okres: Zlaté Moravce
Obec: Zlaté Moravce
Plocha: 66 m²

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom 2 izbový byt v centre mesta Zlaté Moravce, Hviezdoslavova ulica. Nachádza sa na najvyššom, 3. poschodí bytového domu, bez výťahu. Byt je priestranný, má výmeru 66 m2, je bez balkóna, avšak prislúcha k nemu vlastný pivničný priestor a ďalšie spoločné pivničné priestory na uschovanie bicyklov, kočíka ...
Dispozícia: vstupná priestranná chodba, obývacia izba, samostatná spálňa, kuchyňa, špajza, kúpeľňa a WC. Byt je zrekonštruovaný, veľmi vkusne a kompletne zariadený, bez známok opotrebenia. Kuchyňa je vybavená modernou kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi (umývačka riadu, elektrická rúra, plynový sporák). Zároveň sa tu nachádza chladnička s mrazničkou a kuchynský stolík so stoličkami pre 2 osoby. Obývačka je zariadená sedacou súpravou a úložnými skrinkami, v spálni sa nachádza manželská posteľ a väčšia skriňa na oblečenie. Kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom, umývadlom aj pračkou.
Byt je vhodný pre mladý pár, ktorý ocení tichú lokalitu, bezproblémové parkovanie a kompletnú občiansku vybavenosť v blízkom okolí.
Cena nájmu bytu je 560,- € mesačne vrátane energií.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie