PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 70 m2, Poprad

Typ: dvojizbový byt
Okres: Poprad
Obec: Poprad
Plocha: 70 m²

Ak netradičné bývanie, tak určite v 2-izbovom byte, ktorý je momentálne na predaj v Poprade, v polyfunkčnom dome na Tatranskom námestí, v centre mesta pri nemocnici. Tento bytový dom bol kolaudovaný v roku 2005 a je známy svojou kvalitnou konštrukciou, kde boli použité vysoko kvalitné stavebné materiály.

Byt má veľkorysú rozlohu 66 metrov štvorcových a nachádza sa na druhom poschodí. Je prístupný cez výťah alebo schodisko. Jednou z výhod tohto bytu je priestranný balkón, ktorý je chránený pred poveternostnými vplyvmi, čo vám umožní vychutnávať si čas vonku s výhľadom na okolitú krajinu.

Vnútri bytu sa nachádza kúpeľňa s vaňou, ktorá je spojená s toaletou. Tieto priestory sú dobre vybavené a poskytujú komfort pri každodennom používaní. Obe izby v byte sú samostatné a nepriechodné, čo zaisťuje súkromie a oddych. Izby sú dostatočne priestranné na umiestnenie nábytku a ponúkajú príjemné a útulné prostredie na odpočinok a relax. Ďalšou výhodou je murovaný šatník, ktorý vám poskytne dostatok úložného priestoru pre vaše osobné veci.

Byt je orientovaný na východ, čo znamená, že môžete vychutnávať ranné slnečné lúče a príjemné ráno plné svetla. Náklady na bývanie v tomto byte sú veľmi priaznivé a dosahujú sumu 150 € mesačne. Okrem toho je k dispozícii aj pivničný kumbál umiestnený na schodisku vedľa bytu, čo je skvelé pre uskladnenie vašich vecí a domácich potrieb.

Tento 2-izbový byt predstavuje skvelú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú pohodlné bývanie v centre mesta s výhodnou polohou a dostatkom priestoru. Jeho blízkosť k nemocnici, obchodom a ostatným službám robí z tohto bytu vynikajúcu voľbu pre jednoduchý a pohodlný životný štýl.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie