PREDANÉ - Predaj domu 244 m2, Dunajská Streda

Realitná kancelária RE/​MAX ponúka exkluzívne na predaj krásny 5 izbový rodinný dom s rozprávkovou záhradou. Rodinný dom sa nachádza v kľudnej časti obce Vydrany (2km od Dunajskej Stredy) s možnosťou prerobenia na dvojgeneračné bývanie.

Rodinný dom s veľkorysou výmerou 244 m2, z toho obytná plocha je 130 m2, bol skolaudovaný v roku 1992 a nachádza sa na rovinatom pozemku o veľkosti 461 m2. V roku 2016 prebehla na dome kompletná rekonštrukcia, pri ktorej boli menené okná, dvere, omietky, podlahy, kuchynská linka, rozvody kúrenia, strecha a taktiež aj zateplenie fasády.
K domu prislúcha priestranná garáž o výmere 46 m2, do ktorej sa dostanete "suchou nohou". Do pivničných priestorov je možný vstup z vnútra domu alebo zo zadnej vonkajšej časti domu a pozostávajú z viacerých miestností, ďalej rodinný dom ponúka dve kúpeľne s wc. Taktiež dostatok úložného priestoru je možné nájsť v podkroví.
Dom je napojený na elektrinu 220/380V, plyn, voda z mestského vodovodu, kanalizácia mestská a na záhrade je vlastná studňa, satelit, optický internet. Pri veľkosti úžitkovej plochy, ktorú dom ponúka je bývanie bez veľkých nákladov.

Dom sa predáva kompletne zariadený, je zabezpečený kamerovým systémom a klimatizáciou, taktiež disponuje aj predprípravou na krb.

Obec Vydrany je vzdialená 30 min od Bratislavy a len 2 km od mesta Dunajská Streda, ktorá je centrom žitnoostrovského regiónu a okresným mestom. Je tu nemocnica, široká sieť obchodných reťazcov a škôl, prechádza tu aj železničná trať Bratislava -Komárno. Obľúbenými turistickými lákadlami sú termálne kúpalisko Thermalpark, a futbalový štadión MOL Aréna.
V širšom okolí je taktiež termálne kúpalisko Veľký Meder (30 min)- krásny, rozľahlý a moderný komplex obkolesený veľkým a hustým lesoparkom. Kúpalisko je známe hlavne svojou termálnou vodou, ktorá má blahodarné účinky na chrbticu, pohybové ústrojenstvo a svalstvo.
V 20 minútovej dojazdovej vzdialenosti je Šamorín a X-Bionic centrum, Golf Club Welten Báč alebo za 10 minút môžete byť v Malkia parku a na Slovakia Ring-u.


Neváhajte si objednať termín obhliadky aj cez víkendy. Kúpu tohto bytu je možné financovať hypotékou, ktorú Vám vybaví náš finančný špecialista. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto Vám pripravíme hypotekárnu ponuku s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva) a notárske poplatky, ako aj právny servis sú v réžii našej realitnej kancelárie.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie