PREDANÉ - Prenájom bytu (3 izbový) 82 m2, Bratislava - Dúbravka

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava IV
Obec:
Plocha: 82 m²

Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka exkluzívne na prenájom 3-izbový byt v Bratislave – Dúbravke, na ulici Saratovská 6D - Rustica.

BYT
Má rozlohu 82 m2 a nachádza sa na 3. poschodí. Orientácia izby je na východ a orientácia kuchyne s obývačkou a ďaľšou izbou je na západ. Prenajíma sa s vyhradeným parkovacím miestom v garáži bytového domu. Vo vstupnej hale bytu sa nachádza videovrátnik. Vchod do bytovky je na čip a je strážený kamerovým systémom.

DISPOZÍCIA
Vstupná chodba so šatníkovou miestnosťou. Na chodbe je vstup do kúpeľne a na samostané WC. Z chodby sa ide do izby alebo do kuchyne s obývačkou, kadiaľ sa pokračuje do ďaľšej izby a na balkón.

ZARIADENIE
Byt sa prenajíma nezariadený, tak ako na fotkách. V byte je kuchynská linka so sporákom so sklokeramickou doskou a rúrou, umývačka riadu, práčka, televízia.

LOKALITA
Pod bytovkou sa nachádzajú reštaurácie, potraviny, fitnes centrum, kaviareň, solárium, MHD. Vo vzdialenosti približne 500m sa nachádza British International School.


CENA
750,-€ / mesiac vrátane energií pre 1 osobu. Každá ďaľšia osoba +30€ a maximálny počet sú 4 osoby (rodičia s dvomi deťmi).

Pri podpise zmluvy sa platí mesačný nájom, vratný depozit (vo výške mesačného nájmu) a poplatok za sprostredkovanie (1/2 mesačného nájmu).
Nehnuteľnosť je vhodná pre rodinu bez zvierat a nefajčiarov. Ihneď voľný k nasťahovaniu.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/MAX.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie